Promotiecampagne kinderassortiment
Boeken algemeen

Herdade Paço do Conde Azeite Virgem Extra Virgin Olive Oil

Wij brengen in deze serie onbekende olijfolies onder de aandacht van consumenten. Wij kochten deze olie via Internet. Dit is een olijfolie van eerste persing en wordt uitsluitend verkregen door olijven door mechanische of andere fysische procédés te persen, onder omstandigheden die de olijfolie niet veranderen en die geen andere behandeling hebben ondergaan dan wassen, schenken, centrifugeren en filtreren.

 

 

Beschrijving: Intens fruitig van groene olijf en bladeren, zeer complex aroma, balsamico met een vleugje appel, groene amandel en kruiden. In de mond is het goed gestructureerd en persistent, heeft het een zeer evenwichtig kruidig en zoet bitter.

Olijfgaard: Soc. De Exploraçao e Gestilo Agricola heeft een totale oppervlakte van 1.500 ha, DE olijfgaard hoort onder de appelation Alentejo.

Rassen: Cobrançosa, Picual en Arbequina.

Bewaren: De olie is gedurende 2 jaar te bewaren. 

Proefnotities:

Smaak: Intense fruitigheid van groene olijven met complexe aroma’s met tonen van amandel, appel en vers gemaaid gras. De smaak is goed gestructureerd, met kruidige goed gemarkeerde en bittere afdronk met goede persistentie. 

 Reuk: zeer evenwichtig met een medium groene fruitigheid, bloemig aroma, met tonen van gras, amandel en appel..

 Gebruik: voor mensen die op zoek zijn naar een echt product vol smaak. Moet koud worden gebruikt, ideaal voor gekookte groenten, verse pasta, gekookt gestoomde of gegrilde, magere vis en verschillende salades.

Zuurgraad: 0,3º

Conservering: voor een beter behoud van de eigenschappen van deze natuurlijke olijfolie wordt het aanbevolen om die koel en beschermd tegen licht op te slaan.

Past bij: de olie is ideaal voor salades, marinades en als smaakmaker voor vis en pasta. Het is ook heerlijk met wat vers brood voor een maaltijd.

Deze olie kochten wij voor EUR 5,05 per fles van 500 ml bij https://tinyurl.com/yyntcjgy