Horeca moet niet als last, maar weer als lust gezien worden
|
06 april 2021 |
Geschreven door: de redactie |
De MICHELIN Gids Nederland 2021
|
29 maart 2021 |
Geschreven door: de redactie |
Dertien nieuwe Bib Gourmand restaurants
|
09 maart 2021 |
Geschreven door: de redactie |
Brisker Group en SVH stomen met e-learning horecamedewerkers klaar voor heropening horeca
|
01 maart 2021 |
Geschreven door: de redactie |
Vernieuwd horeca.nl voor het vinden van een goede horecaopleiding
|
09 februari 2021 |
Geschreven door: de redactie |
Zilte wordt bekroond met drie sterren in de MICHELIN Gids België en Luxemburg 2021
|
11 januari 2021 |
Geschreven door: de redactie |
Eerste diploma SVH Gespecialiseerd kok uitgereikt aan Kookstudio Thorn
|
08 januari 2021 |
Geschreven door: de redactie |
De nieuwe Bib Gourmands van de MICHELIN Gids Belux 2021
|
14 december 2020 |
Geschreven door: de redactie |
40 jaar SVH Meesterkok
|
10 december 2020 |
Geschreven door: de redactie |
‘Reüniebox’ met signature dishes van oud-sterrenrestaurants
|
08 december 2020 |
Geschreven door: de redactie |