Restaurant Basiliek naar keukenchef Yornie van Dijk
|
10 maart 2022 |
Eerste geslaagden SVH Leermeester+ voor meer vakbekwaam personeel
|
15 december 2021 |
SVH tourt door culinair Limburg
|
13 september 2021 |
Nils Hendrikse geslaagd voor Meesterproef SVH Meesterijsbereider
|
19 augustus 2021 |
Gastronomie van Peru opnieuw in de prijzen
|
12 augustus 2021 |
Restaurant Zout & Citroen eerste ambassadeur voor Champagne Frerejean Frères in Nederland
|
30 juli 2021 |
Fijnproevershotel met duizend wijnen op de kaart
|
27 juli 2021 |
27 geslaagden Cas Spijkers Academie behalen titel SVH Gezel Meesterkok
|
22 juli 2021 |
SVH lanceert app Play to Hospitality
|
20 mei 2021 |
Horeca moet niet als last, maar weer als lust gezien worden
|
06 april 2021 |