Carlo Chantrel en Mariëlle Vink begonnen 2 jaar geleden vol enthousiasme, plezier en bevlogenheid aan hun avontuur. Michelin wist hen meteen te vinden en voegde opnieuw een ster toe aan de erelijst van Carlo. Gault & Millau waardeerde Tilia als new kid on the block in het linker rijtje van de Nederlandse culinaire eredivisie. Er was een markt voor een toegankelijker restaurant zonder in te boeten op kwaliteit.

 

Terwijl Tilia in een korte tijd een flinke schare trouwe gasten opbouwde, hielden Mariëlle en Carlo in de maandenlange lockdowns die volgden de regie door personeelstrainingen, take away, digitale wine tastings en private dinners aan te bieden. Ondanks alle inspanningen en successen kreeg Tilia de tijd niet aan haar zijde en hebben Carlo en Mariëlle besloten per 1 juli a.s. hun restaurant te sluiten.
Trots op wat ze met hun team bereikt hebben en dankbaar voor alle fijne contacten met hun collega’s in de regio en van Alliance Gastronomique, leveranciers en bovenal hun vele gasten kijken Carlo en Mariëlle terug op een mooie en leerzame tijd.