Boeken algemeen
Promotiecampagne kinderassortiment

Chef-kok Wouter Kik begint restaurant

Codium is het zeewier dat de naamgever is van het restaurant.

 

Chef-kok Wouter Kik begint samen met Jean Luc Etiënne een eigen restaurant in Goes. Eind augustus opent restaurant Codium aan de Vlasmarkt. Kik werkte eerder als chef-kok bij restaurant De Vierbannen in Ouwerkerk. Daarna werkte hij bij sterrenrestaurant De Kromme Watergang in Hoofdplaat onder leiding van Edwin Vinke. Met het openen van restaurant Codium komt een droom uit, zo laat Wouter weten. Jean Luc Etienne was onder andere werkzaam bij het sterrenrestaurant Parkheuvel in Rotterdam als manager en sommelier.

 

 

Het nieuwe restaurant Codium komt in het voormalige pand van Agin. De Vlasmarkt was een onzichtbaar plein dat voornamelijk werd gebruikt als parkeerplaats voor auto’s. Het onderging de laatste jaren een metamorfose. Bewoners, ondernemers en de gemeente maakten het op steenworp afstand van de Grote Markt gelegen plein samen gezelliger.