Boeken algemeen
Promotiecampagne kinderassortiment

Laurent Willaerts nieuwe algemeen directeur &samhoud food

Laurent Willaerts komt het foodteam van &samhoud versterken. De voormalig algemeen directeur van Nestlé Professional sluit aan als partner bij de ambitieuze start-up om daarmee de groei te versnellen.Groente-innovatie
&samhoud food wil mensen inspireren om meer groente te eten. Het creatieve brein achter de groentecreaties is 2-Michelinsterren chef Moshik Roth van restaurant &moshik in Amsterdam. De start-up gaat zich meer richten op samenwerkingen. Met de komst van Willaerts wil de start-up harder groeien en accelereren. Het bedrijf zal daarnaast meer gaan investeren in groente-innovatie en ontwikkeling in verschillende categorieën.

Laurent Willaerts
Laurent Willaerts is een bekend gezicht in de foodwereld. Als voormalig algemeen directeur van Nestlé Professional heeft hij ruim 13 jaar ervaring in de FMCG branche. Laurent: “Het is voor onze toekomst van groot belang om ons eetpatroon te veranderen. &samhoud speelt hierin een belangrijke rol met innovatieve en lekkere producten waar ik echt in geloof. Ik sta daarnaast volledig achter de filosofie van &samhoud en kijk enorm uit naar de samenwerking”.

 

Over &samhoud food
&samhoud food is eten met een visie. Wij willen mensen inspireren om meer groente te eten. En dus maken we het gemakkelijker en aantrekkelijker om verantwoord te kiezen: met lekkere en verrassende producten van groente. Zo bouwen we samen aan een betere toekomst.

&samhoud food is ontstaan vanuit 2-Michelinsterren restaurant &moshik, dé proeftuin voor de voedselinnovaties van &samhoud food. Het restaurant is opgericht door 2-Michelinsterren chef Moshik Roth en ondernemer Salem Samhoud. &samhoud bestaat verder uit &samhoud consultancy, &samhoud media en &ranj met vestigingen in Utrecht, Rotterdam, Amsterdam, Keulen en Kuala Lumpur.