Cornelis Bar & Kitchen is jarig en pakt groots uit

Cornelis Bar & Kitchen op het Rotterdamse Stadhuisplein bestaat twee jaar! Om dat te vieren pakt het restaurant op vrijdag 13 juli groots uit met een flinke line-up van bekende dj’s als Benny Rodrigues en Michael Mendoza en zijn er de hele avond gratis oesters. Op de party kun je al je onvergetelijke momenten bij Cornelis vastleggen in de speciale photobooth op het terras. Geen feestje zonder bubbels! Met een leuke win-actie maken bezoekers kans op een mooie fles Moët Chandon Ice Impérial-champagne.

 

 

Line up met grote namen
Vanaf 21:00 uur gaan de deuren open voor een groot feest met optredens van bekende dj’s als Benny Rodrigues, Michael Mendoza, Leon Benesty, Le Mar, Anthony King en Armand.
Mc Roga, Mc Divine en saxofonist Tom Jacks zorgen daarnaast voor een lekkere party-sfeer. Naast toffe muziek trakteert Cornelis Bar & Kitchen op heerlijke oesters van de oestermeisjes en kun je in de photobooth-caravan op het terras met je vrienden op de foto.

 

Black Angus en champagne
Speciaal voor het tweejarig bestaan trakteert Cornelis Bar & Kitchen - bekend om haar hoogwaardig vlees van de Big Green Egg en houtskoolgrill - op een aantrekkelijk geprijsde Tomahawk-steak van dry aged Black Angus uit Australië. Deze heerlijke steak van maar liefst 1.000 gram is te bestellen vanaf twee personen en kost tijdelijk slechts €35 pp. Via social media worden ook twee flessen Moët Chandon Ice Impérial-champagne verloot, één voor elk jubileumjaar! De champagne wordt tijdens het feest uitgereikt.

 

Over Cornelis Bar & Kitchen
Horecaondernemer Marcel Maan kent het Stadhuisplein als zijn broekzak. Hij baat er al jaren meerdere zaken uit, zoals Café ’t Fust, Café Plein, Mexicaans restaurant Amigo en Coconuts. Met Cornelis Bar & Kitchen, zijn vijfde onderneming in het hogere middensegment, kwam voor Maan een langgekoesterde droom uit. Hij zette een zaak neer zonder poespas en chique gedoe. Een bar-restaurant wat zich kenmerkt door een hoge kwaliteit en eerlijke, pure gerechten.

 

Party twee jaar Cornelis Bar & Kitchen
Datum: vrijdag 13 juli 2018
Tijd: 21:00 – 03:00 uur
Adres: Stadhuisplein 3, Rotterdam
Tickets: €10 (ex reserveringskosten), te bestellen via het Facebook event
Telefoon: 010 - 792 0032
Website: www.cornelisrotterdam.nl