Boeken algemeen
Promotiecampagne kinderassortiment

Sterrendiner op het water

Al varend genieten van een sterrendiner op de Maas? Spido en Restaurant Parkheuvel slaan op 10 juni de handen ineen en gooien de trossen los. Chef-kok Erik van Loo** bereid deze avond met de mooiste producten van het seizoen een 4-gangen diner in de open keuken van de James Cook. Omringd door al het moois van Rotterdam worden gasten volledig in de watten gelegd door het team van Parkheuvel.

 

Arrangement

Zodra de voeten de steiger verlaten, vindt er een warm onthaal plaats met een glas champagne. De beste stuurlui zorgen vervolgens voor een prachtige amuse, dat zal worden opgevolgd door een 4-gangen menu met de mooiste producten van het seizoen. Hierbij wordt een bijpassend wijnarrangement gepresenteerd.
 

Achtergrondinformatie

Restaurant Parkheuvel is het twee sterrenrestaurant van chef-kok Erik van Loo. Het prachtige restaurant is gelegen in Het Park in Rotterdam, vlakbij de Euromast en biedt een fantastisch uitzicht over zowel het mooiste park van de Maasstad als aan het scheepvaartverkeer op de Nieuwe Maas. Sterrenchef Erik van Loo leidt sinds 2006 het restaurant dat al 30 jaar huisvest in de havenstad.

 

Overige informatie over het Sterrendiner op het water

Datum : zondag 10 juni
Ontvangst           : vanaf 17.00 uur +/- 45 minuten

Prijs                       : €195,- per persoon

Aanvang              : 17:45 uur

Einde                    : 22:00 uur
Locatie : Willemsplein 85, 3016 DR Rotterdam
Website               : https://www.spido.nl/tochten-cruises/sterrendiner-op-het-water