Nieuw: Grixx Universele Reisstekker en USB oplader in één, te gebruiken in meer dan 150 landen. Je reisstekker per ongeluk achtergelaten in het hotel? Dat gebeurt je nooit meer met deze opvallende, knaloranje wereldstekker van Grixx. Hiermee kun je zowat overal op de wereld je smartphone opladen en je föhn gebruiken. De universele reisstekker is nauwelijks groter dan een normale oplader en kan dankzij het slimme ontwerp in meer dan 150 landen worden gebruikt.

 

De Grixx Wereldstekker heeft twee functies. De adapter zet een Nederlandse stekker om naar de stekker van het land waar je op dat moment bent. Daarnaast heeft de reisstekker twee USB-aansluitingen waarmee je twee devices tegelijk kunt opladen. Het is dus mogelijk om naast je smartphone twee andere apparaten van stroom te voorzien.

 

Klein en sterk
De reisstekker is gemaakt van stevig kunststof materiaal. Aan de zijkant vind je vier schuiven die de verschillende wereldstekkers naar buiten laten komen. Deze zijn vergrendeld zodat ze niet in je tas of rugzak opengaan. Het compacte formaat is ideaal voor reizigers die niet veel bagage willen meenemen.

 

Informatie
Grixx Wereldstekker met 2x USB is verkrijgbaar bij de elektronica speciaalzaak en -webshop. Consumentenadviesprijs € 39,99. Ga voor meer informatie naar www.grixx.eu.

 

Over Grixx
Grixx is een premium merk op het gebied van computer- en mobiele accessoires. Het gebruik van tablets en smartphones is enorm toegenomen en het aantal gebruikers groeit nog steeds. Het gaat hier vooral om mobiele apparaten die je overal mee naar toe neemt en die belangrijke gegevens bevatten. Grixx biedt een volledig assortiment tablet- en smartphone-accessoires op het gebied van opladen, beschermen, audio, sport en accessoires. Zo biedt Grixx onder andere een brede range head- en earphones die je optimaal laten genieten van je favoriete muziek.