Boeken algemeen
Promotiecampagne kinderassortiment

COCO-MAT lanceert massief houten fiets

Op 14 december tijdens de benefietavond van de Johan Cruyff Foundation ‘Koken met een Doel’ is de eerste COCO-MAT WOODEN BIKE van het duurzame lifestyle merk COCO-MAT, overhandigd aan voetballegende Johan Cruyff door de oprichter vanCOCO-MAT,PaulEfmorfidis.Deoprichtereneco-lovervanhetvanoorsprongGrieksemerkCOCO-MAT dat gespecialiseerd is in slaap- en woonproducten, heeft een nieuwe missie; Iedereen, wereldwijd gezond en op de fiets! Samen met de Johan Cruyff Foundation maken zij zich sterk voordit doel.

ALL NATURAL – Strak en Snel design

GeïnspireerdopdeNederlandsefietscultuurishetinternationalebedrijfmetdemassiefeikenhouten COCO-MAT WOODEN BIKE gekomen. Een strak en snel design, uitgerust met twee automatische versnellingen. De fiets oogt minimalistisch en is op de wielen, de kettingkast en de remmen na helemaal van hout. Zelfs het zadel en de pedalen zijn gemaakt van dit sterke materiaal afkomstig uit de bossen vanGriekenland.

 

COCO-MAT probeert met de innovatieve fiets mensen te blijven inspireren op een gezondere lifestyle en hen bewust te maken van de impact die we hebben op hetmilieu.

 

De fiets wordt met de hand gemaakt en in samenwerking met een partnerprogramma met mensen die een verstandelijke beperking hebben. Voor elke verkochte fiets wordt een boom geplant bij het hoofdkantoor van COCO-MAT inAthene.

 

Adviesprijs: €1500,-

 

Waarvan 140,- gedoneerd wordt aan de Johan Cruyff Foundation,die zich inzet voor kinderen om meer buiten te spelen en actief bezig tezijn. 

 

www.COCO-MAT.nl

 

Verkrijgbaar in COCO-MAT vestigingen: Amsterdam Overtoom 89, Rotterdam Westblaak 25 en Arnhem Eusebiusbinnensingel14.