Point-Virgule introduceert Moments, een prachtig servies waarmee je vele creatieve combinaties kunt maken. De veelzijdige collectie is ontworpen door de Belgische designer Alain Monnens. Hij vond zijn inspiratie in de huidige trend van foodpairing waarbij chef-koks verrassende smaakcombinaties maken met in het oog springende presentaties.

 

 

Aan de basis van het servies staat de druppelvorm die je terugvindt in een brede range borden, schalen, trays, sauskommen, snijplanken en onderzetters. Het elegante ontwerp biedt de mogelijkheid om verschillende gerechten en side dishes te combineren tot een speels geheel.

 

De gebruikte materialen zijn mooi en duurzaam. Het porselein is op zeer hoge temperaturen gebakken waardoor het erg sterk is. De snijplanken en trays zijn gemaakt van duurzaam acaciahout dat een mooie structuur heeft. Je kunt het servies geheel naar eigen behoefte samenstellen. Kijk voor meer informatie op www.point-virgule.nl.

 

Informatie
Moments by Point-Virgule is verkrijgbaar bij de huishoudspeciaalzaak en via wegshops. Ga voor meer informatie naar www.point-virgule.nl.