Boeken algemeen
Promotiecampagne kinderassortiment

Villeroy & Boch presenteert wijnglazen van wereldformaat

Een Franse Chardonnay, Spaanse Calle Principal, Australische Shiraz Rosé of Zuid-Afrikaanse Cabernet; ze komen allemaal tot hun recht in de nieuwe collectie Purismo van Villeroy & Boch. In de twee rode en twee witte kristallen wijnglazen smaakt elke wijn zoals deze hoort te smaken. De veelomvattende collectie bestaat daarnaast uit decanteerkaraffen, bier- en champagneglazen en een dessertwijn-, cognac-, schnaps-, grappa- en waterglas. Met Purismo heb je een collectie van wereldformaat in huis.


Sprankelend, vol of fluweel


Iedere wijnsoort heeft haar eigen smaak en identiteit. Villeroy & Boch wil dit benadrukken met wijnglazen waarin de kenmerken optimaal naar voren komen. Hiervoor ontwikkelde zij Purismo. Klassieke en elegante glazen met ieder een andere vorm en formaat waardoor de smaak, geur en kleur van de wijn geheel tot zijn recht komt. De collectie bestaat uit vier wijnglazen: een glas voor zachte en ronde rode wijnen, voor volle en fluwele rode wijnen, voor frisse en sprankelende witte wijnen en voor zachte en ronde witte wijnen. Ieder glas is gemaakt van een hoge kwaliteit kristal en heeft een tijdloze uitstraling.

 

Serve it right


Een wereldwijn serveert goed uit de bijpassende handgeblazen Purismo decanteerkaraffen. De geur- en smaakstoffen van de wijn komen in de karaf beter vrij, waardoor de wijn proeft zoals de wijnmaker ze bedoeld heeft. Zowel voor witte (inhoud 0,75l) als rode wijn (inhoud 1,0l) heeft Purismo een passende decanteerkaraf.

 

Proost!


Purismo biedt meer dan wereldse wijnglazen. De bierdrinker heeft keuze uit drie verschillende bierglazen: een glas voor witbier (maat 243mm), een flute voor pils (maat 200mm) en een bierflute (maat 175mm). Champagne kan uit een champagneflute of -glas gedronken worden en voor dorstige gasten is er een waterglas. Om Purismo compleet te maken is er ook een speciaal cognac-, grappa-, schnaps- en dessertwijnglas ontwikkeld. Of je nu kiest voor een wereldse wijn of een andere drank; Purismo laat een drank smaken. En daar mag op getoast worden; proost!

 

Alle glazen zijn gemaakt van een hoge kwaliteit kristal, de dekanteerkaraffen van glas. De adviesverkoopprijs van de wijnglazen is € 9,90 per stuk, van de bierflutes is dit
€ 13,90 per stuk, van het glas witbier € 16,90 en van de overige glazen € 9,90 per stuk. De adviesverkoopprijs voor de dekanteerkaraf voor witte wijn is € 39,00 en voor rode wijn € 44,00.

 

Wil je meer informatie of ben je benieuwd naar de verkooppunten? Kijk dan op www.villeroy-boch.nl