Boeken algemeen
Promotiecampagne kinderassortiment

265-jarig jubileum Villeroy & Boch

Om het 265-jarige jubileum niet onopgemerkt voorbij te laten gaan heeft Villeroy & Boch een aantal bijzondere producten geselecteerd uit bestaande collecties. Met deze producten is Masterpiece Hommage gecreëerd. Exclusieve, extravagante eyecatchers die laten zien waar het merk al 265 jaar bekend om staat: hoogwaardige kwaliteit keramiek in een stijlvol jasje.

 

Verleden gemixt met heden


Het innovatieve decor van het moderne Masterpieces is ontwikkeld met het verleden en heden als inspiratiebron. Twee mijlpalen uit de geschiedenis van Villeroy & Boch zijn gecombineerd met hedendaagse aspecten. Ten eerste het originele handschrift van Pierre-Joseph Boch, de oudste zoon van grondlegger François Boch, op het strikt geheime recept van keramiek. En ten tweede het traditionele Brindille decor dat in 1768 voor het eerst op het servies Alt Luxemburg getoond werd. In prachtige grijs- en beigetinten is van de reproductie van het originele handschrift en het extract van het verfijnde bloemendecor een waan-zinnig mooi decor gemaakt dat de producten van Masterpiece Hommage ware collector's items maakt.

 

Kunstwerk


Masterpiece Hommage bestaat uit de extravagante dubbele schaal uit de NewWave collectie, de driedimensionale traverse van Urban Nature en de designschaal met handvat uit de Flow collectie. De producten passen perfect bij elkaar en kunnen goed gecombineerd worden met andere producten uit de collecties. Door het bijzondere design en decor kunnen de Masterpieces ook zeker als decoratie gebruikt worden. Op de tafel, het dressoir of de vloer; het zijn stuk voor stuk kunstwerken die elk interieur een mooie uitstraling geven.

Masterpiece Hommage is een limited edition. De producten zijn van Premium Porcelain en hebben een adviesverkoopprijs van € 159 per stuk. Wil je meer informatie of ben je benieuwd naar de verkooppunten? Kijk dan op www.villeroy-boch.nl, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met 030 247 34 70.

 

Over Villeroy & Boch


Villeroy & Boch - met hoofdkantoor in Mettlach, Duitsland - heeft productiefabrieken in Europese landen, Mexico en Thailand. Het assortiment van Villeroy & Boch bestaat uit artikelen van de drie divisies Badkamer & Wellness, Tafelcultuur en Tegels. Met 265 jaar aan bedrijfshistorie is Villeroy & Boch vandaag de dag een Europees lifestyle-merk, actief in 125 landen.