Boeken algemeen
Promotiecampagne kinderassortiment

Kerstcollectie sprookjesachtig mooi

Een versierde kerstboom, kerstliedjes op de achtergrond en het gezelschap van  familie en vrienden. Villeroy & Boch maakt de kerstsfeer compleet met haar nieuwe kerstcollectie bestaande uit servies, glaswerk en accessoires. Villeroy & Boch maakt jouw feestdagen sprookjesachtig mooi met de fantasierijke decors en nostalgische details in de collectie. 

 

Smullen maar

 

De maaltijd serveer je tijdens de feestdagen op sfeervol kerstservies. Villeroy & Boch heeft verschillende collecties kerstserviezen die de feeststemming aan tafel verhogen. Winter Bakery is gemaakt van wit porselein en heeft een sfeervol kerstmotief. De uitgebreide collectie bestaat uit borden, diverse schalen en mokken, maar ook een chocolade fondueset, punchpot, etagère, tea for one en dipborden zijn in het assortiment aanwezig.

 

Er was eens… Winter Collage

 

Villeroy & Boch kiest elk jaar een thema waarop de collectie Winter Collage wordt gebaseerd. Dit jaar is dat ‘when fairytailes come true’ en hiervoor is het sprookje over Hans en Grietje als uitgangspunt gebruikt. De personages uit het sprookje zoals Hans en Grietje, de heks en het peperkoekhuisje vinden we terug op borden en schaaltjes uit het servies, maar ook in de vorm van beeldjes en hangers voor in de kerstboom. Natuurlijk is deze collectie aangevuld met sfeervolle bekende kerstafbeeldingen zoals de Kerstman, een sneeuwpop en sterren.

 

Een witte Kerst

 

Om de tafel verder fraai aan te vullen is er Winter Collage Toy’s Delight met een overwegend wit decor en subtiele kerstdetails. De porselein collectie bestaat o.a. uit borden, (oven)schalen, bekers, vazen, kruidenpotjes, eiderdophouders en een taartschep.

 

X-mas Glass collectie

 

Een subtiele kerstsfeer creëer je met de X-Mas Glass collectie. De punchbekers, wind-lichten en potten van glas hebben subtiele witte kerstdecoraties die prachtig staan bij ieder soort inrichting. Wil je de kerstsfeer ook in huis ruiken? Esprit de Noël laat met de parfumspray, geurstokjes of geurkaars binnen no-time je huis heerlijk ruiken voor de feestdagen en zit in een mooie verpakking.

 

Wil je meer informatie over de kerstartikelen of ben je benieuwd naar de verkooppunten? Kijk dan op www.villeroy-boch.nl