Goede messen is één, ze veilig opbergen twee. Met de compacte messenopberger Zwilling TWIN van messenspecialist Zwilling J.A. Henckels kun je je messen overzichtelijk in elke lade opbergen, in alle veiligheid. En in alle stijl, want met dit strakke design in bamboe doe je elke keuken eer aan.Met de messenopberger Zwilling TWIN hou je je messen veilig binnen handbereik en bespaar je ruimte op het werkblad. Door zijn compacte maten (43 x 23 x 5 cm) past hij zowat in alle lades, terwijl hij toch gemakkelijk plaats heeft voor 12 messen en een aanzetstaal.De eigentijdse uitvoering in bamboe geeft je keukendesign extra cachet. Bovendien heeft dit milieuvriendelijke materiaal natuurlijke antibacteriële eigenschappen: mooi meegenomen.


Praktische info
- richtverkoopprijs: 69,00 euro
- beschikbaar vanaf maart 2014 in de betere kookwinkel

Voor meer info www.zwilling.com / www.demeyere-nederland.nl
Opgericht in 1731 in het Duitse Solingen, geldt Zwilling J.A. Henckels vandaag als wereldreferentie op het gebied van messen, scharen en keukengerei. Het merk is voor 100% een dochteronderneming van Wilh. Werhahn KG, een familiale groep met uiteenlopende activiteiten in Duitsland en daarbuiten.

In maart 2008 nam Zwilling J.A. Henckels het Belgische merk Demeyere over. Demeyere, sterk vertegenwoordigd in Europa en de Verenigde Staten, is in de Benelux marktleider in roestvrijstalen kookgerei. De firma is in de sector gekend om haar kwaliteit en innovatie, onder meer op het vlak van inductie. Met de acquisitie van dit uiterst complementaire topmerk zet Zwilling J.A. Henckels zijn strategische expansie verder. Zwilling J.A. Henckels wordt in België exclusief verdeeld door Demeyere.