De startup EcoStoof staat van 20 tot 25 januari op de Grüne Woche in Berlijn. Na een pauze van twee jaar vindt deze toonaangevende beurs voor duurzame voeding, land- en tuinbouw weer plaats. Zij zullen dagelijks een proeverij van dagverse producten verzorgen die zijn klaargemaakt in de energiebesparende EcoStoof. De op de Grüne Woche aanwezige Ministers Piet Adema en Christianne van de Wal krijgen beiden een exemplaar van deze moderne hooikist overhandigd om energiezuinig koken onder de aandacht te brengen.

 

Onder het motto "Lekker en duurzaam" is EcoStoof aanwezig op de Grüne Woche op het 'Nederland-Paviljoen' die door Minister van Landbouw Piet Adema geopend wordt. Minister voor Natuur en Stikstof, Christianne van der Wal is eveneens aanwezig. Beide Ministers krijgen een EcoStoof om energiezuinig koken onder de aandacht te brengen.


Iedereen is van harte welkom op De Grüne Messe in Berlijn in het 800 m² grote paviljoen van Nederland in Hal 18 van 20 tot en met 26 januari. Samen met de Provincie Noord-Holland en het Ministerie van Landbouw zal EcoStoof een stand delen en een divers programma aanbieden.