Op Wereldwaterdag, traditioneel op 22 maart, wil Contigo graag klinken op duurzaam drinken. Het ecologische designmerk ontwerpt innovatieve drinkbekers en waterflessen met respect voor het milieu, én met een leuke look en gebruiksvriendelijke technologie. Dat bewijst ook Grace, een kleurrijke waterfles die slim ontworpen is om gezond te drinken.

 

In 1992 riepen de Verenigde Naties 22 maart uit tot Wereldwaterdag, een internationale dag waarop we stilstaan bij het belang van zuiver water en een duurzaam beheer van natuurlijke bronnen. Met een ecologisch assortiment herbruikbare drinkbekers en waterflessen promoot Contigo wereldwijd het drinken van kraantjeswater.

 

Ook het elegante design Grace – dat trouwens een befaamde Red Dot Design Award won – is ontworpen met respect voor het milieu. Zo is het duurzame materiaal, TritanTM, BPA-vrij. Deze kunststof neemt ook geen smaken en geuren op. De waterfles is heel flexibel in gebruik dankzij de gepatenteerde Autoseal®-technologie, wat zich in de praktijk vertaalt naar 100% mors- en lekvrije waterfessen. Met één hand drinken is dan ook heel simpel: duw op de knop om te drinken, laat los om af te sluiten. Tussen twee slokjes sluit het systeem automatisch – ideaal om te drinken wanneer je beweegt.

 

Met herbruikbare drinkbekers en waterflessen, zoals Grace, biedt Contigo ook een kwalitatief alternatief voor wie gekochte waterflesjes bijvult. Uit Nederlands onderzoek* van microbiologen blijkt dat bijgevulde petflesjes miljoenen bacteriën kunnen bevatten. Niet altijd schadelijk voor je gezondheid, maar evenmin hygiënisch en fris. Bovendien kunnen bij het hergebruik van dergelijke waterflesjes plastic deeltjes vrijkomen, sporen van BPA-chemicaliën. Ondenkbaar bij Contigo, waar de drinkbekers en waterflessen gemaakt zijn van duurzame materialen, 100% BPA-vrij.


Praktische info Grace
Kleuren: Grace, Cobalt, Lilac, Tangerine
Inhoud: 750 ml
Retailprijs: 19,95 euro