Met de Barbecook Marinade Injector bereid je de lekkerste gerechten op de barbecue. Met deze handige injectiespuit voeg je mooie smaken toe aan vlees, vis of gevogelte. Maar ook aan groente en fruit. Het injecteren van een marinade maakt gebraad bovendien extra sappig en mals. De smaak dringt mooi door tot de kern wat bij traditioneel marineren vaak niet het geval is.

 

 

Deze nieuwe manier van marineren verkort de marinadetijd aanzienlijk. Met de injector van Barbecook kun je niet alleen marinade, maar ook sap van gebraad, wijn en opgeloste kruiden in het vlees spuiten. Hij is dankzij de extra lange naald bij uitstek geschikt voor het bereiden van grotere stukken vlees of vis. Eén prik volstaat om overal goed door te dringen. Zo marineer je vlees en vis van binnenuit zodat je de smaak door en door proeft.

 

Informatie
De Barbecook Marinade Injector 30 ml is verkrijgbaar bij kookwinkels, tuincentra en webshops. De Injector is gemaakt van roestvrijstaal, ABS en PS. Inhoud: 30 ml. Te gebruiken tot maximaal 100 °C. Adviesprijs € 8,50. Ga voor meer informatie naar www.barbecook.com.

 

Over Barbecook
De eerste Barbecook-barbecue werd ontwikkeld in 1985. Aanleiding was de constatering dat barbecues vaak erg primitief zijn. Barbecook stelde zich ten doel om BBQ-en efficiënter en veiliger te maken. Dit resulteerde in de QuickStart, een iconische barbecue met het gepatenteerde aanmaaksysteem. Vandaag de dag ontwerpt en produceert Barbecook een brede range barbecues op houtskool, gas en elektriciteit.