Promotiecampagne kinderassortiment
Boeken algemeen

Nieuwe aluminium bakpannen van Demeyere

Het sneeuwseizoen staat voor de deur. De chef-koks onder ons kijken reikhalzend uit naar deze spannende culinaire tijden. Om beloftevol te starten, stelt Demeyere maar al te graag haar nieuwe reeks voor: Alu Pro Duraglide Titanium. Aluminium bakpannen die hun vorm én materiaal mee hebben.

 

 

Award Baanbreker

Toegegeven, een mond vol die nieuwe ‘Alu Pro Duraglide Titanium’. Maar eigenlijk komen we nog superlatieven te kort om deze innovatieve bakpannen te beschrijven. Dat zag ook de professionele jury van Horeca Expo, dé vakbeurs voor horeca in België, die de reeks uit 170 inzendingen haalde en bekroonde met een ‘Baanbreker’-award.

 

Innovatieve bodemtechnologie

Wat de nieuwe aluminium bakpannen van Demeyere zo uitzonderlijk maakt? De bodemtechnologie. De Radiant-bodem garandeert je een snelle opwarming en gelijkmatige hittespreiding. Dankzij de zeer unieke vorm hebben de pannen een betere connectie met alle typen vuren, inclusief inductie. Demeyere tekent zo ook voor extra stabiliteit: geen vervorming van de bodem. De gekende TriplInduc®-technologie, een speciale combinatie van 3 legeringen die onderaan de bodem wordt aangebracht, kan verder uitzonderlijke magnetische eigenschappen uitspelen – goed voor tot 30% snellere opwarming of een derde meer rendement op inductie.

 

Revolutionaire antikleeflaag

Een andere troef van de nieuwe Alu Pro Duraglide Titanium is de ptfe-antikleeflaag, met een extra basislaag van titaniumplasma voor een nog langere levensduur en krasbestendigheid. Naar de praktijk vertaald: deze pan leent zich bij uitstek voor delicate ingrediënten die snel kleven – denk aan een stukje witte vis of gepaneerde kip. Zo kan je met weinig veststof zonder zorgen bakken, en dan vooral zetmeelrijke of eiwitrijke producten. De vrij rechte wanden van de bakpannen vergroten bovendien het bakoppervlak – ideaal om sauterend te bakken.

Samengevat, met de nieuwe aluminium bakpannen van Demeyere haal je topkwaliteit in je keuken, toegankelijk geprijsd bovendien.

 

Praktisch:

  • aluminium body van 5 mm voor een perfecte warmtespreiding
  • TriplInduc®-technologie
  • innovatieve antikleeflaag met extra basislaag van titaniumplasma voor een nog langere levensduur
  • roestvrijstalen greep met roestvrijstalen rivetten voor nog stevigere bevestiging
  • handwas aanbevolen
  • richtverkoopprijs: vanaf 79 euro
  • 5 jaar garantie

 

Over Demeyere – www.demeyere.be

Als familiebedrijf begonnen in 1908, is Demeyere vandaag uitgegroeid tot een wereldreferentie inzake de fabricatie van culinair kookgerei in roestvrij staal. Gevestigd in het Antwerpse Herentals, geldt het merk als standaard voor professionele chefs én hobbykoks. Generatie na generatie bekommert Demeyere zich dan ook om de topkwaliteit van zijn producten, zowel op het vlak van prestatie en levensduur als wat betreft comfort, veiligheid en gezondheid. De liefde voor design maakt tot slot het keukenplezier compleet. Demeyere past daarbij een zelf ontwikkelde, geavanceerde en aangepaste technologie toe: alle producten worden ontworpen naargelang hun gebruik voor verschillende kookmethodes. In dat opzicht zijn de producten van Demeyere uniek in de wereld en bieden ze een antwoord op de meest diverse en complexe kookvragen.