Boeken algemeen
Promotiecampagne kinderassortiment

ReCUP® Koffiebekers kunnen bij het oud papier

Dagelijks zijn er miljoenen koffiebekers in omloop. Op kantoor, bij de sportvereniging of onderweg. Het grootste deel van deze kartonnen bekers belandt bij het restafval. Gelukkig heeft KoffiebekerDirect.nl hiervoor sinds kort een duurzame oplossing: reCUP™ koffiebekers. Hét antwoord op de vraag naar milieuvriendelijke oplossingen in bedrukte koffiebekers. Voorzien van een unieke, minerale coating (binnenlaag). Dit maakt de koffiebekers als eerste ter wereld volledig recyclebaar in de traditionele papierrecyclingsystemen. Ze komen dus niet terecht bij het restafval, maar kunnen gewoon bij het oud papier en karton.

 

Unieke binnen coating

reCUP™ Koffiebekers heten niet alleen duurzaam, maar zijn het dus ook écht! Daar waar de meeste kartonnen bekers in het restafval belanden zijn reCUP™ bekers dankzij de innovatieve coating 100% recyclebaar. Deze zogenaamde EarthCoating® is een revolutionaire coating, vervaardigd uit een mengsel van polyolefine (PE-)hars en calciumcarbonaat. De bekers zijn net zo solide, veilig en lekvrij als traditionele koffiebekers. Door de samenstelling worden ze snel afgebroken in het recyclingproces en makkelijk omgezet naar nieuwe, waardevolle grondstoffen. De cups vallen in milieucategorie 1 (Grüne Punkt/Cyclos) en worden daarom niet uitgeselecteerd, zoals dat standaard bekers (dus met PE coating) wel gebeurd

.

reCUP™ ™ met full colour bedrukking

reCUP™ ™ koffiebekers worden full colour bedrukt en zijn 100% voedselveilig. De veelzijdige kartonnen bekers zijn verkrijgbaar in 4 inhoudsmaten; van de kleine espressobeker tot een grote To Go variant. Het enige verschil met traditionele koffiebekers is dus de op mineralen gebaseerde EarthCoating®. Maar ook in economisch perspectief zijn reCUP™ koffiebekers een uitstekende keuze. De prijs voor deze duurzame bekers ligt slechts een fractie hoger dan de prijs van traditionele koffiebekers. Ze bieden dus échte duurzaamheid voor een scherpe prijs.

 

KoffiebekerDirect.nl en duurzaamheid

KoffiebekerDirect.nl moedigt milieuvriendelijke initiatieven aan, zowel in processen als producten. Inmiddels kiezen jaarlijks zo’n 15.000 zakelijke en particuliere klanten voor onze koffiebekers en andere benodigdheden. Niet voor niets scoort KofiebekerDirect.nl een 9.1 op klanttevredenheid, op basis van ruim 1.800 reviews. Wij garanderen duurzame oplossingen, snelle levertijden, uitstekende kwaliteit, maar ook altijd de scherpste prijs.

 

Website: www.koffiebekerdirect.nl