Boeken algemeen
Promotiecampagne kinderassortiment

JUNIQE maakt een einde aan lege muren

JUNIQE, de online shop voor betaalbare designs van creatieve, talentvolle kunstenaars, is er nu ook in het Nederlands via JUNIQE.NL. Het was voor Nederlanders al mogelijk om onder andere posters, mode en woonaccessoires te bestellen via juniqe.com, maar gezien de grote interesse voor betaalbare kunst van de Duitse onderneming, was het lokaliseren van de website een logische volgende stap.

 

De online art shop is altijd op zoek naar nieuw talent, er komen dan ook wekelijks nieuwe kunstenaars en designs online. Met meer dan 500 onafhankelijke kunstenaars van over de hele wereld, biedt JUNIQE duizenden originele designs waardoor je altijd wel iets vindt dat past bij jouw stijl. Grafisch vormgegeven designs, verrassende fotografie, inspirerende typografie en kleurrijke illustraties; je kunt het zo gek niet bedenken of je vindt het bij JUNIQE.

 

JUNIQE zorgt niet alleen voor het einde van kale muren, je kunt namelijk praktisch je hele huis aankleden met originele woonaccessoires van de online art shop. Zo laat je je favoriete designs terugkomen door het hele huis: kussenhoezen, plaids, beddengoed, douchegordijnen en theedoeken behoren allemaal tot de collectie. Ook werkt JUNIQE samen met New Heroes and Pioneers aan het koffietafelboek SHARE Scandinavia, dat vanaf juni verkrijgbaar zal zijn. Dit koffietafelboek bestaat uit zorgvuldig geselecteerde JUNIQE designs, die je ook los kunt trekken uit het boek om ze vervolgens ­ met of zonder lijst ­ aan de muur te hangen. Superhandig voor als je niet kunt kiezen!


Art meets fashion: de design prints zijn ook verkrijgbaar op sweaters, T­shirts, leggings en onesies. Daarnaast heeft JUNIQE dit voorjaar zijn eerste swimwear collectie uitgebracht! Zo vind je nu ook all­over print designs op bikini’s, badpakken en zwembroeken. Zodat je deze zomer in stijl kunt vragen waar toch in hemelsnaam dat strand is, om vervolgens een beetje mooi te liggen zijn in de zon.

 

Behalve een online shop, is JUNIQE ook een grote community voor art lovers. Tips over het combineren van prints, video’s waarin je verschillende kunstenaars leert kennen, tutorials over het ophangen van kunst en meer vind je op Facebook, Instagram, YouTube en Pinterest. En volg ‘juniqeartshop’ vooral ook via Snapchat voor een kijkje achter de schermen.


Over JUNIQE
JUNIQE is in 2014 in Berlijn opgericht door Lea Lange, Marc Pohl en Sebastian Hasebrink. Sinds de start in januari 2014, biedt JUNIQE een selectie van posters, schilderijen, aluminium, canvas en acrylglas prints. De designs van de ruim vijfhonderd verschillende kunstenaars worden daarnaast ook gedrukt op woonaccessoires en kleding. JUNIQE is er voor iedereen die op zoek is naar betaalbare, originele kunst. Dankzij de voortdurende zoektocht naar nieuw talent zijn er iedere week nieuwe designs verkrijgbaar. Zodat men altijd iets vindt wat bij jou past. JUNIQE. Art. Everywhere.