Promotiecampagne kinderassortiment
Boeken algemeen

Contigo en Lipton klinken op eindejaar

De feeststemming heeft designmerk Contigo en theespecialist Lipton al te pakken. De twee merken sloegen de handen in elkaar voor een leuke consumentenactie: bij aankoop van de isolerende drinkbeker West Loop krijgt de klant een stijlvolle Limited Edition-box cadeau.

 

 

Met de feesten voor de deur verwennen Contigo en Lipton de consument met een exclusief eindejaarscadeau. Bij aankoop van de drinkbeker West Loop ontvang je een stijlvolle Limited Edition-box van Lipton met 40 zakjes thee (8 smaken). De actie loopt vanaf begin december.

 

West Loop van Contigo heeft een vacuüm isolatietechniek en houdt zo warme dranken 4 uur warm en frisse dranken 12 uur gekoeld. De drinkbeker is er in stijlvolle kleuren – van ingetogen blauw tot speels oranje – en garandeert een 100% mors- en lekvrije drinkervaring. Tussen twee slokken in sluit het systeem automatisch. Duw zachtjes om te drinken, laat los om te sluiten.

 

  • Kleuren: Matt Emerald Green, Matt Monaco Blue, Red, Raspberry, Stainless Steel, Tangerine, Polar White, Matt Black
  • Inhoud: 470 ml
  • Retailprijs: 32,95 euro
  • Bij aankoop van een Contigo-drinkbeker West Loop ontvang je een Limited Edition-box van Lipton met 40 zakjes thee (8 smaken).