Promotiecampagne kinderassortiment
Boeken algemeen

Geef je kerst extra kleur & geur met de doorzichtige Clearlights

Geen kerst zonder kaarslicht. Met Spaas haal je zo een authentieke sfeer in huis, mét een eigentijdse twist. De transparante Clearlights combineren een kleurrijk licht met een verrassend parfum van exotisch hout, rood fruit en vijgen. De kalkoen op de feesttafel krijgt er geduchte concurrentie bij….

 

 

 

Het concept van Spaas Clearlights is even simpel als sfeervol: de theelichtjes met doorzichtige houders in kunststof doen de heldere kleuren knap uitkomen. Voor eindejaar heeft Spaas enkele intieme tinten geselecteerd – van wijnrood tot donkerbruin, afgewisseld met een vrolijk vleugje violetpastel.

 

En zo breng je in een handomdraai de kerstsfeer in huis. Elke kleur gaat sfeervol samen met een subtiele geur: het fruitige ‘Berry Cocktail’ (wijnrood), het verrassende Exotic Wood (bruin) en het ontspannen Oriental Fig (violet). Met deze trendy theelichtjes wil Spaas je niet alleen verwennen maar ook stijlvol inspireren. Stel bijvoorbeeld zelf je koker theelichtjes samen, ideaal idee voor onder de kerstboom.

 

Praktische info

  • Spaas Clearlights ‘Berry Cocktail’, ‘Exotic Wood’ en ‘Oriental Fig’
  • Brandtijd: 4,5 uur.
  • Verkrijgbaar in tuincentra en retailwinkels. Richtprijs: 6,45 euro/24 stuks.
  • Ook zelf samen te stellen in een geschenkkoker. Richtprijs: 6,45 euro/24 stuks.
  • Andere geuren uit het assortiment Clearlights: White Cake Vanilla, Tropical Fruit, Waterflowers, Magnolia Blossom, Fresh Nature, Cassis, Green Lagoon, Wild Orchid, Eucalyptus en Mango Bellini.