Boeken algemeen
Promotiecampagne kinderassortiment

Een betoverende kerst

Met Fairybell® tover je elke vlaggenmast om tot een sprankelende én duurzame kerstboom. De Fairybell® is een kerstboom van twinkelende lichtjes. Een feestelijk effect! Er zijn kerstbomen voor aan de deur, in de grond en voor in de vlaggenmast. De Fairybell® is in een paar stappen op te zetten. Wel zo gemakkelijk en snel.

 

10 modellen 
De Fairybell® is verkrijgbaar in 10 verschillende modellen, van 1,45 tot maar liefst 10 meter. De grotere modellen vanaf 6 meter kunnen eenvoudig vanuit de doos worden opgetakeld in een vlaggenmast. Zo staat er binnen een mum van tijd een imposante, verlichte kerstboom in de tuin.

Duurzaam
De twinkelende lampjes zorgen in elke tuin of op het terras voor de ultieme kerstsfeer. Het materiaal is stevig zodat het ook veilig een sneeuwstorm doorstaat. De kerstverlichting is duurzaam doordat de boom na gebruik weer netjes in de doos kan worden opgeborgen: zo heb je er jaren plezier van. Door de sfeervolle, warm witte LED verlichting verbruikt de Fairybell® bovendien weinig energie. Vriendelijk voor het milieu en de energierekening!

Believe in the magic of the season

Een sprankelende entree
Wilt u een groot model? De Fairybell® modellen van 6 tot 10 meter zijn erg populair bij zorginstellingen, ziekenhuizen, gemeentes, horeca en andere bedrijven. Ze zijn gemakkelijk te installeren en zorgen door hun grootte en de vele lampjes voor een sprankelend effect bij de entree van gebouwen. Er zijn vijf varianten vanaf 6 meter:

600CM-600LED adviesverkoopprijs € 249,95
600CM-720LED adviesverkoopprijs € 299,95
600CM-960LED adviesverkoopprijs € 399,95
800CM-1200LED adviesverkoopprijs € 449,95
1000CM-2000LED adviesverkoopprijs € 699,95

De kleinere Fairybell® modellen onder de 6 meter worden geleverd met een eigen mast en grondpin. Zo kunnen ze overal in de tuin worden geplaatst. Ook is er de 1D: een ‘plat’ model speciaal voor de deur.

De Fairybell® kerstbomen zijn te bestellen in de webshop van Fairybell®. Kijk voor meer informatie, alle modellen en prijzen op www.fairybell.nl.