Promotiecampagne kinderassortiment
Boeken algemeen

SWASS skateboards nu ook in Nederland

 

Gidion in Nieuwegein heeft met SWASS haar merkenassortiment versterkt. De SWASS cruiser skateboards van vinyl passen perfect in het bestaande leveringsprogramma van de sportgroothandel.

 

Wereldwijde opleving van vinyl skateboard


De SWASS skateboards vallen op door het gebruik van felle kleuren. Volgens Gidion is 2012 het jaar waarin in veel landen in de wereld een opleving van het vinyl skateboard heeft plaatsgevonden. De Nieuwegeinse sportgroothandel wil deze trend ook in Nederland een push geven. Gidion biedt keus uit skateboards in 12 verschillende kleurstellingen (deck en wielen). Kenmerkend is verder het hoge kwaliteitsniveau door het gebruik van hoogwaardige materialen. Zo is het board belastbaar tot 100 kg. Ook is gebruik gemaakt van Abec7 lagers. Op deze punten onderscheiden de SWASS skateboards zich overduidelijk van kunststof speelgoedskateboards.

 

Verkrijgbaar via verschillende kanalen


De SWASS skateboards worden in Nederland verkocht in alle Perry winkels, specialistische winkels, maar ook door sportgroothandel Piri Sport. Behalve op de Nederlandse markt, richt Gidion zich ook op het buitenland. Er zijn inmiddels contacten gelegd in o.a. Belgie, Frankrijk, Zwitserland, Duitsland en Kroatië.

Ga naar www.swassboard.nl of www.gidion.nl voor meer informatie.