Promotiecampagne kinderassortiment
Boeken algemeen

Toilet zonder spoelrand verovert Nederland

Sommige vindingen bieden zo overduidelijk voordeel, dat ze nauwelijks uitleg nodig hebben. Dat geldt zeker voor het toilet zonder spoelrand, zonder moeilijk bereikbare broeihaarden van bacteriën en vuil. De schoonmaakhandschoenen mogen in de prullenbak, evenals de borstels voor onder de rand. Een verademing voor iedereen die schoonmaakklussen graag tot een minimum beperkt, maar toch waarde hecht aan een hygiënisch schoon toilet. Het Sphinx Rimfree toilet verovert Nederland. Met een keuze aan diverse modellen, kiest iedereen zijn of haar gemak in eigen stijl.Sphinx Rimfree heeft geen spoelrand en daarom geen verborgen plekken, waar bacteriën en vuil zich kunnen ophopen. De binnenkant van het toilet is glad, goed bereikbaar en eenvoudig schoon te houden. De vinding lijkt simpeler dan deze is. Om een goed spoelresultaat te bereiken zonder spoelrand, moest een nieuwe spoeltechniek ontwikkeld worden. Sphinx Rimfree is voorzien van een in het keramiek geïntegreerde waterverdeling. Deze zorgt ervoor dat het spoelwater gelijkmatig en geruisloos door het hele toilet gevoerd word, ook bij een kleine spoeling.

Gemak in eigen stijl
Inmiddels biedt Sphinx een grote keuze aan Rimfree toiletten, in diverse designs en prijsklassen. Zo is voor elke badkamer of toiletruimte een aantrekkelijk, passend model te vinden. Gemak in stijl is daarmee de overtuigende boodschap van Sphinx Rimfree.

B.V. DE SPHINX MAASTRICHT biedt de Beneluxmarkt een compleet en helder assortiment met drie merken die elkaar aanvullen en versterken: Sphinx, Keramag Design en Koralle. De drie merken zorgen samen voor één compleet assortiment dat alle marktsegmenten bedient. Voor het volledige aanbod van de drie merken is B.V. DE SPHINX MAASTRICHT het aanspreekpunt.

www.sphinx.nl
www.rimfree.nl