Boeken algemeen
Promotiecampagne kinderassortiment

Nieuwe lentecollecties van Villeroy & Boch

Of je je huis nu in lentesferen wilt brengen of een sfeervol paasontbijt wilt organiseren; de nieuwe lentecollecties en collectie-uitbreidingen van Villeroy & Boch zorgen ervoor dat het een eitje is.

 

Modern Spring


Villeroy & Boch introduceert dit jaar een nieuw designconcept voor de paastafel: Modern Spring. De collectie wordt gekenmerkt door zijn strakke vormen. Het witte porselein is ook goed te combineren met andere collec- ties. Modern Spring bestaat uit een eierhouder, vazen, theelichthouders en decoratieve eieren en konijnen. Geef een speciaal tintje aan de items door lintjes om de vazen en theelichthouders te binden.


Decorated Spring Accessories


Een elegante paassfeer creëer je met de Decorated Spring Accessories van Villeroy & Boch. De glazen items hebben een subtiel motief dat middels een filigraan zandstraaltechniek is toegepast. De collectie be- staat uit een vaas, windlichten, een glazen pot en stolp.

 

Farmers Spring


Met de collectie Farmers Spring creëer je een landelijk paasontbijt. De frisse groene kleur en het bloemrijke decor brengen de lente mee naar binnen.


Villeroy & Boch


De Paascollecties van Villeroy & Boch zijn leuk om te geven en te krijgen. Meer informatie over de collecties of verkooppunten? Kijk op www.villeroy-boch.nl, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Over Villeroy & Boch


Villeroy & Boch - met hoofdkantoor in Mettlach, Duitsland - heeft productiefabrieken in Europese landen, Mexico en Thailand. Het assortiment van Villeroy & Boch bestaat uit artikelen van de drie divisies Badkamer & Wellness, Tafelcultuur en Tegels. Met 265 jaar aan bedrijfshistorie is Villeroy & Boch vandaag de dag een Europees lifestyle-merk, actief in 125 landen.