Boeken algemeen
Promotiecampagne kinderassortiment

Iced Image

Naast je foto op canvas, achter plexiglas of glas, nu een Iced Image; een dikke kristalheldere vloeibare glanslaag die over je foto wordt gegoten. Een nieuwe hippe & trendy manier om je foto een spectaculaire uitstraling te geven.  Iced Image is een nieuwe manier van inlijsten van je foto naast je foto op canvas, achter plexiglas of glas. Hierbij wordt een dikke kristalheldere vloeibare glanslaag over je foto wordt gegoten. Een nieuwe hippe & trendy manier om je foto een spectaculaire uitstraling te geven. De ervaring met bijvoorbeeld culinaire foto’s is waanzinnig. De producten komen spectaculair tot uiting en gerechten gaan leven. Het product is zeer geschikt voor horeca omdat de vloeibare laag het beeld compleet afdekt, waardoor er geen bacteriën of vocht bij de foto kunnen komen.

 


Voordelen:

  • kristalhelder
  • spectaculair diepte effect
  • exclusieve uitstraling
  • warm & rijk gevoel
  • niet krasgevoelig
  • 100% handwerk & Dutch Design

 

Wat is een Iced Image?


Jij levert je foto online aan. Je foto wordt niet geprint, maar er wordt een echte fotoafdruk van gemaakt! Deze afdruk wordt op een stevige aluminium plaat verlijmd. Hier overheen wordt handmatig een heldere vloeibare glanslaag gegoten. Dit gebeurt in een speciaal opgezet laboratorium. Het geheel wordt voorzien van een sterk ophangframe.


Iced Image is een nieuwe hippe & trendy manier om je foto in te lijsten. Was dit voorheen alleen beschikbaar voor musea, galeries & professionele fotografen. Vanaf nu ook online te bestellen voor iedereen die een exclusieve foto thuis aan de muur wil hebben hangen.

 

Klik hier voor meer informatie.