- Licor 43 introduceert Licor 43 Fresco: de eerste ready-to-drink cocktail van Licor 43. De nieuwe cocktail is een bruisende mix met de unieke smaak van Licor 43 en echt fruitsap. Licor 43 Fresco is vanaf vandaag verkrijgbaar in onder andere de Nederlandse supermarkt in de smaken Lemon en Berry.

 

 

Ries Bokken, Senior Brand Manager van Zamora Company: ‘Als nummer één likeur van Nederland en snelst groeiende likeurmerk ter wereld zijn we altijd op zoek naar innovaties. Licor 43 Fresco is ons eerste ready-to-drink product, waarmee we een doelgroep willen aanspreken die van gemak houdt. Consumenten zijn hier in steeds grotere mate naar op zoek en daar speelt Licor 43 Fresco perfect op in. De cocktail is direct vanuit de fles te drinken en te koop in de supermarkt. Komende zomer zullen we veel tijd dicht bij huis doorbrengen en Licor 43 Fresco is dan hét drankje om met je familie of vrienden te drinken.’Lemon & Berry
Licor 43 Fresco is een licht bruisende cocktail met de unieke smaak van Licor 43 en echt fruitsap. Deze combinatie zorgt voor een friszoete smaak en verfrissend karakter. Licor 43 Fresco Lemon is een combinatie van de unieke smaak van Licor 43 en citroensap, met citrus- en vanilletonen. Licor 43 Fresco Berry combineert de smaak van bessen met Licor 43, met hints van frambozen en bosbessen en een vleugje citrus. Licor 43 Fresco wordt gekoeld geserveerd en kan direct uit de fles gedronken worden. De drankjes zijn verpakt in glazen flesjes van 250ml en bevatten 5,6% alcohol.Licor 43 Fresco is verkrijgbaar in onder andere de Nederlandse supermarkt voor een adviesprijs van € 2,49.