Nu een drankje aan de bar en in de club er voorlopig niet in zit, komt Hennessy met de perfecte oplossing om je solonaise naar een volgend niveau te tillen. Het cognacmerk lanceert namelijk een limited edition Hennessy at Home cocktailbox, die je vanuit je luie stoel online kunt bestellen en die bij je thuis wordt bezorgd. Je hoeft je huis dus niet uit om van je favo drankje te kunnen genieten: #HennessyatHome.

 

 

De Hennessy at Home cocktailbox bevat een Hennessy VS (70 cl), vier Fever-Tree Ginger Ale flesjes (20 cl), twee originele Hennessy cocktailglazen en het recept voor de Hennessy Ginger cocktail. De Hennessy at Home cocktailbox is vanaf vandaag online te bestellen via Sterk.Amsterdam en Drankenboutique.nl. De box verschijnt in zeer gelimiteerde oplage, so don’t sleep on this!

 

Maak ieder moment very special
Hennessy Very Special is de populairste cognac ter wereld en een onmisbaar basis ingrediënt in mixology. De karakteristieke blend met het volle aroma van eikenhout geeft een krachtige smaak met een hint van geroosterde amandelen en de frisse, levendige tonen van druiven. Hennessy selecteerde voor deze limited edition cocktailbox uitsluitend de beste en qua smaak meest uitgesproken eaux-de-vie. De Hennessy VS is de drank voor elk very special moment – of je ‘m nu puur, met ijs, in de Hennessy Ginger mix of in je eentje drinkt. Deel jouw eigen Hennessy at Home momenten op social media met de hashtag #HennessyatHome

 

Over Hennessy
Familiebedrijf Hennessy werd in 1765 opgericht door Richard Hennessy en wordt momenteel gerund door de achtste generatie. Het merk, dat zich in 1987 aansloot bij LVMH, het grootste luxe conglomeraat ter wereld, is de meest verkochte cognac ter wereld. De veelzijdige drank wordt zowel in het clubleven als op chique sociëteiten geschonken – van New York tot Tokyo en van Oslo tot Kaapstad. Hennessy heeft een sterke connectie met muziek en kunst en werkt samen met toonaangevende artiesten als The Roots, Nas, Futura en Tom Dixon. Achter elke fles cognac gaat een wereld aan vakmanschap en precisie schuil. De unieke schat aan kennis die terugvoert tot de 18e eeuw, de uitzonderlijke selectie en het vervolmaakte rijpings- en blendingproces staan garant voor de beste cognac tot de laatste druppel.