Boeken algemeen
Promotiecampagne kinderassortiment

MALIBU ondergaat verfrissende metamorfose

Het belooft een sizzlin’ summer te worden, en het zal daarom niemand ontgaan dat de identiteit van MALIBU een aantal aanzienlijke veranderingen heeft ondergaan. De fles heeft een verfrissende restyling gekregen, maar ’s werelds bekendste rum met kokosnoot behoudt uiteraard alle ‘fun en energie’ waar het om bekend staat. Ook het nieuwe venster aan de onderkant van de fles maakt een opvallende verschijning: de frisse en heldere rum is nu duidelijk zichtbaar.

 

“MALIBU is ’s werelds bekendste rum met kokosnoot in de iconische witte fles. Het staat al jarenlang bekend om zijn energieke, Caribische vibe”, zegt Wouter van Dijk, Brand Manager MALIBU. “Maar zelfs een icoon van dit formaat wil zich blijven ontwikkelen, en dat is nu precies wat wij met het nieuwe design hebben gedaan.”

 

Het nieuwe ontwerp van de fles toont de succesvolle ontwikkeling van MALIBU en brengt het merk naar een nog hoger niveau. Het portfolio breidt zich uit met verrassende nieuwe producten, waarbij ook het redesign een belangrijke mijlpaal is.

 

“We hebben alles verfijnd: niet alleen het logo, het symbool en de typografie, maar ook de vorm van de fles zelf”, zegt Anna Kamjou, Global Director Design Strategy bij MALIBU. “De nieuwe fles oogt slanker door zijn hoge schouders. Hierdoor valt hij meer op en krijgt hij een moderne uitstraling waardoor hij menigeen zal aanspreken. Alle nieuwe elementen zijn onderscheidend voor het unieke MALIBU-karakter: het brengt de energie én het zwoele, warme karakter van de Cariben op een hedendaagse manier tot leven.” 

 

Het nieuwe logo is fris en modern en roept de zonnige MALIBU mind set op. Het refereert aan die onvergetelijke momenten van een ondergaande zon wanneer de dag plaats maakt voor de nacht.

 

De nieuwe fles is ontworpen om de MALIBU state of mind te vieren. MALIBU staat voor het verspreiden van het zomerse gevoel. In andere woorden: zorgeloos genieten, waar en wanneer dan ook. Consumenten die al een sneak preview van de nieuwe fles kregen, waren zeer enthousiast en omschreven de fles als ‘uitnodigend, trendy én eigentijds’. 

 

Dus verwelkom deze zomer de ‘nieuwe’ MALIBU met open armen: dezelfde frisse, heldere smaak in een prachtige nieuwe fles voor meer in-store impact, kwaliteit én stijl. Natuurlijk blijft de rest van het MALIBU-assortiment niet achter: ook MALIBU RED, de pre-mixed-cocktails en handige pre-mixed blikjes zijn aan het nieuwe design onderworpen.

 

De compleet gerestylede MALIBU-producten geven vanaf deze zomer niet alleen alle bars, clubs en strandtenten een nieuwe en verfrissende dimensie, maar ook de schappen van slijters en supermarkten zullen door de gerestylede flessen een andere look and feel krijgen.

 

Hoe geniet je het beste van MALIBU Original?

MALIBU is het hele jaar door heerlijk in de mix met cassis, ice tea of cola. In de winter is een mix met warme chocolademelk een echte aanrader. Of probeer eens MALIBU Apfelstrudel met (warme) appelsap en kaneel.

 

Hoe geniet je het beste van MALIBU RED? 

Malibu RED 7-UP

- 1 deel (50 ml) MALIBU RED

- 3 delen (150 ml) Sprite of 7-UP

- een schijfje limoen

 

De bereidingswijze: mix 1 deel MALIBU RED met 3 delen 7-UP of Sprite in een longdrinkglas met ijs. Garneer met een schijfje limoen.

 

Kijk voor meer recepten op www.Malibu.nl