Boeken algemeen
Promotiecampagne kinderassortiment

Well Water viert tiende verjaardag met Buurman&Buurman water

Het duurzame watermerk Well Water viert z’n tienjarig bestaan en blikt terug op een decennium vol prachtige producten, samenwerkingsverbanden en zelfs mooi Dutch Design. Met een deel van de opbrengst heeft Well Water de afgelopen jaren bijgedragen aan diverse goede doelen en projecten. Zo konden delen van de Noordzee worden gereinigd, hielpen ze mensen in delen van Afrika en Azië aan schoon drinkwater en goede sanitaire voorzieningen en werden bomen geplant om ontbossing tegen te gaan. Water is de belangrijkste dorstlesser en de meest gezonde manier om goed gehydrateerd te blijven. Om ervoor te zorgen dat ook kinderen graag water drinken, introduceert Well Water tijdens dit jubileumjaar Buurman&Buurman water. Hierdoor is water drinken niet alleen heel gezond maar ook nog eens heel leuk.


Buurman&Buurman


Water is voor ieder mens van levensbelang, maar daarnaast ook de beste en gezondste dorstlesser die er bestaat. Om ook de allerkleinsten aan deze gezonde dorstlesser te krijgen is introduceert Well Water Buurman&Buurman water. Fris en puur bronwater gebotteld in een handzaam flesje voor de kleine kinderhandjes verpakt, met een hersluitbare drinkdop. Je kunt nu dus niet alleen meer genieten van Buurman&Buurman bij de VPRO op Z@ppelin, maar vindt de stuntelende klussers nu dus ook op de fles. Hiermee brengt Well Water het eerste MVO bronwater speciaal voor kinderen op de markt. A je to!

 

Les met je eigen dorst, ook die van een aander


Tien jaar geleden begonnen Well Water oprichters Michel Rijkaart en Bas Westdijk met de ambitie om veilig en schoon drinkwater aan te bieden voor iedereen. Zo werd hun filosofie ‘les met je eigen dorst ook die van een ander’ geboren. Sinds de oprichting van Well Water heeft het merk z’n naam verbonden aan Simavi, een ontwikkelingsorganisatie die vindt dat iedereen recht heeft op een goede gezondheid. Bij een goede gezondheid hoort natuurlijk schoon drinkwater. In samenwerking met Simavi heeft Well Water mooie projecten kunnen realiseren in onder andere Kenia, Oeganda en Bangladesh, in 10 jaar tijd zijn 150.000 mensen geholpen aan betrouwbaar water. Maar ook dichterbij huis heeft Well Water maatschappelijk verantwoord kunnen ondernemen: met het project Fishing for Litter werkt Well Water samen met internationale milieuorganisatie KIMO aan een schonere Noordzee. Met het project Trees For Future wordt er voor elke 50 producten die Well Water verkoopt ergens ter wereld een boom gepland om de ontbossing tegen te gaan. In 2013 werken Simavi en Well Water weer samen; ditmaal om duizenden mensen in Malawi van schoon en veilig drinkwater te voorzien.