Boeken algemeen
Promotiecampagne kinderassortiment

Lancering Ik Willem koningswijn

Deze maand brengt Wijnen van Oranje, vanwege de troonswisseling op 30 april, een Koningswijn op de markt die voor iedereen toegankelijk is. Want Nederland viert feest en daarbij hoort natuurlijk ook een feestelijke wijn! Samen met een Nederlandse wijnboer uit Frankrijk zijn er een rode en witte wijn en rosé uitgekozen die onder een speciaal label op de markt komen. Kortom, een wijnboer van Oranje levert aan Wijnen van Oranje een unieke Koningswijn voor iedereen: Ik Willem! Bijzondere wijn voor een bijzondere dag, wie Wil'm niet?


Wijnen van Oranje, wijnhandel en webwinkel, waar men wijnen van Nederlanders kan kopen, die waar dan ook ter wereld gevestigd zijn. Er worden dus niet alleen wijnen uit Nederland verkocht, maar ook van Nederlanders uit Italië, Frankrijk, Nieuw-Zeeland, Duitsland, Hongarije, Polen, Verenigde Staten. Wijnen vanuit het 'Oranjegevoel' en zo komen onze Nederlanders in het buitenland ook weer een stukje dichterbij.


Vanaf 14 april 2013 kan deze speciale Koningswijn worden besteld in de webwinkel: www.wijnenvanoranje.nl. "Ik Willem" is verkrijgbaar in drie varianten: Rood, Wit en Rosé en is natuurlijk ook feestelijk geprijsd!