DrankDrank
BoekenBoeken
KokenKoken

Winter Wonderland in a cup

Buiten is het koud, de sneeuwvlokken vallen naar beneden en de kerstboom is versierd. Time for tea! Teastreet heeft de perfecte warme winter theesoorten gecreëerd, zoals de Winter Wonderland, verrijkt met kleine stukjes meringue en framboos. Of het nu wel of geen white Christmas wordt dit jaar, het échte Kerstgevoel zal dankzij deze kwaliteitsthee niet ontbreken in jouw huiskamer of kantoor.

 

 

Speciale Kerst smaken

Zo geniet je van de speciale Christmas Star groene thee blend, waarbij je tussen de losse bladthee kleine chocolade sterretjes vindt. Wat de Winter Wonderland zwarte thee blend zo bijzonder maakt, zijn de stukjes meringue die als sneeuwvlokjes in je thee dwarrelen. Deze thee smaakt extra speciaal door de kleine frambozen die zijn toegevoegd aan deze unieke blend. Of ervaar het gevoel van een warm welkom dankzij de geur van de Warm Apple Pie. Deze groene thee blend is verrijkt met appel en amandel, die de smaak van warme appeltaart op een unieke manier naar boven brengt.

 

Over Teastreet

De thee van Teastreet onderscheidt zich niet alleen op het gebied van kwaliteit en smaak, maar is door de unieke verpakkingen tevens een lust voor het oog. Teastreet is het kwaliteitsmerk van losse bladthee en eigentijdse accessoires en maakt het drinken van thee tot een modern ritueel. Het merk kent in de basis acht verschillende theesoorten en varieert hiermee van zachte pure thee tot verkwikkende smaakvariaties. De webshop van Teastreet biedt dan ook voor iedereen een geschikte thee voor elke stemming en voor elk moment van de dag.