Promotiecampagne kinderassortiment
Boeken algemeen

Een nieuwe stijl voor Porto Cruz

CRUZ, wereldwijd de nr. 1 van de portmerken, heeft een nieuw en elegant ontwerp onthuld voor zijn klassiek gamma. De nieuwe merkstijl werd ontworpen om de elegantie van CRUZ te accentueren en de merkzichtbaarheid te vergroten.


De nieuwe verpakkingen zullen vanaf maart dit jaar wereldwijd gebruikt worden, voor alle referenties: Tawny, White, Ruby, Special Reserve en Pink.
De nieuwe verpakkingen, met de typisch herkenbare fles, zijn een combinatie van de traditionele kenmerken van CRUZ - elegantie & authenticiteit, met een moderne toets, om een look te creëren die opvalt.


CRUZ blijft trouw aan zijn identiteit en afkomst, maar kiest voor een eigentijds jasje.
Sabah Bouaka, brand manager zegt : "Onze doelstelling met deze nieuwe stijl is traditie, status en moderniteit te combineren en ik ben erg blij met het resultaat. Het is een gamma geworden dat zich onderscheidt, zowel wat de verpakking als wat de smaak betreft!"
Dit nieuwe ontwerp zal in maart onthuld worden op ProWein. Bezoek ons in Hal 12, Stand A99.
Ons vakmanschap drink je met verstand.


Over LA MARTINIQUAISE


Als onafhankelijke Franse groep, die in 1934 werd opgericht door Jean Cayard, is LA MARTINIQUAISE de op één na grootste gedistilleerdgroep in Frankrijk, die wereldwijd tot de top 10 behoort, met een uitgebreide portefeuille internationale merken (LABEL 5 Scotch Whisky, Poliakov Vodka en Porto CRUZ). De groep is actief in 110 landen en heeft haar omzet in 10 jaar tijd verdubbeld tot 920 MEUR.


Over GRAN CRUZ


GRAN CRUZ is de grootste producent van portwijn ter wereld. GRAN CRUZ, dat gevestigd is in Vila Nova de Gaia, in de buurt van Porto, is eigenaar van de kelders waar meer dan 65 miljoen liter port ligt te rijpen. Daarvan is meer dan 1miljoen liter meer dan 20 jaar of ouder. Met een productiecapaciteit van 25 miljoen flessen per jaar is dit één van de best presterende sites in Portugal.


Over PORTO CRUZ


Dankzij een unieke vakkennis die dateert uit 1887, is Porto CRUZ een iconisch merk dat trots is op zijn herkomst en expertise. Door traditie te combineren met innovatie, deelt het merk zijn visie op portwijn, door een unieke en creatieve smaakervaring te promoten.
Met een verkoop van 7,5 miljoen liter in meer dan 50 landen, is CRUZ een toonaangevend merk in Frankrijk, Portugal, België, Spanje en Rusland.