Boeken algemeen
Promotiecampagne kinderassortiment

Grolsch introduceert nieuwe varianten Grolsch Radler: Mandarijn en 0.0% Alcoholvrij

Sinds de introductie in 2013 vliegt Radler over de toonbank: in slechts één jaar tijd is de frisse drank met bijna 350% gegroeid*. Waarom is Radler zo ontzettend populair? Nederlanders leven steeds bewuster en kiezen daardoor vaker voor alcoholarme of alcoholvrije dranken. Daarnaast zijn we in toenemende mate op zoek naar nieuwe smaken, merken en belevingen. Met de introductie van de nieuwe Grolsch Radlers - 0.0% Alcoholvrij en Mandarijn - speelt Grolsch in op beide trends. De nieuwe smaken zijn gebaseerd op echt vruchtensap en ze vormen een fris en divers alternatief op andere dranken. Grolsch Radler is nu ook per krat beschikbaar en in 50cl blikken.Geliefd bij jonge ouders en tweeverdieners
Uit onderzoek van Grolsch blijkt dat de combinatie van bier en vruchtensap vooral populair is bij jonge ouders en bij tweeverdieners (zowel mannen als vrouwen). Opvallend daarbij is dat meer dan de helft van de Nederlanders die Radler zijn gaan drinken, eigenlijk geen echte bierliefhebbers waren. Zij drinken Radler als alternatief voor bijvoorbeeld frisdrank of een wijntje. Met Radler is er een volledig nieuwe categorie ontstaan.

Grolsch Radler 0.0%
Voor iedereen van 18 jaar en ouder die op specifieke momenten geen bier of frisdrank wil drinken, maar op zoek is naar een frisse en alcoholvrije variant, introduceert Grolsch een alcoholvrije Radler. Net als Grolsch Radler is de drank natuurlijk gebrouwen met ingrediënten van bier en echt vruchtensap. Uit onderzoek van Grolsch onder ruim 700 Nederlanders blijkt dat zij Grolsch Radler 0.0% de lekkerste alcoholvrije Radler van Nederland vinden. Met name de verfrissende smaak geeft de doorslag.

Grolsch Radler Mandarijn
Grolsch voegt een verrassende smaak toe aan het Radler assortiment: Grolsch Radler Mandarijn. Grolsch Radler Mandarijn is gemaakt van Grolsch bier met vers citroen-, sinaasappel- en mandarijnsap. De combinatie van het typerende Grolsch bier met de friszoete vruchtensap geeft beide nieuwe Radlers een frisse en aangename smaak. Net als Grolsch Radler bevat Grolsch Radler Mandarijn 2% alcohol.