Boeken algemeen
Promotiecampagne kinderassortiment

Filterkoffie on the go

Fans van goede filterkoffie kunnen hun hart ophalen sinds enige tijd, want met behulp van ‘s werelds eerste wegwerp ‘koffiemachine’ (genaamd Coffeebrewer) kan je on the go je verse cafeïne fix zetten. De Deense designer Ulrik Rasmussen kwam op het idee na het bestuderen van theezakjes toen thuis zijn koffiefilters op bleken te zijn.

 

De Coffeebrewer werkt dan ook als een soort theezakje voor koffie en in principe is het enige dat je moet doen heet water toevoegen aan de zak. Het water mengt zich vervolgens met de gemalen koffie in de zak en druppelt door een speciaal filter in een andere ruimte van de zak, van waar je de koffie in je kopje kan schenken.

Eén Coffeebrewer zak bevat 18 gram gemalen koffie (je kan kiezen uit 12 soorten koffie) waarvan je twee koppen koffie kan brouwen wanneer je 300 ml kokend water hebt toegevoegd. Ben je dus een echte ‘coffeelover’, wil je waar je ook bent op de wereld gegarandeerd zijn van verse filterkoffie of wil je gewoon indruk maken op je koffie liefhebbende vrienden? Dan moet de Coffeebrewer zeker op je wishlist komen te staan!

O ja, ook leuk: er is ook een Teabrewer te koop! Via deze link kan kom je terecht in de Coffeebrewer-webshop en kan je je koffie-hart ophalen.

www.baristacompany.com