Promotiecampagne kinderassortiment
Boeken algemeen

Biercocktails nieuwe dimensie in opmars speciaalbier

Op 22 mei vindt er, tijdens de Week van het Nederlandse Bier, een exotische biercocktailparty plaats. Aan de opmars van speciaalbier in Nederland is een nieuwe dimensie toegevoegd: het gebruik van bier in cocktails. Het evenement wordt georganiseerd door Mongozo in samenwerking met de Showshakers, bekend van hun zinderende cocktailshows. De hippe Beach Club El Niño te Scheveningen vormt het perfecte decor voor dit relaxte tropische feestje!

 

“Met de tropische smaken van Mongozo onderscheiden we ons van andere biermerken. Omdat onze exotische bieren zich uitstekend lenen om in een cocktail te gebruiken, bedachten we ons eigen biercocktailconcept ”zegt Jan Fleurkens, directeur Mongozo. Alle biercocktail- en mixrecepten zijn in samenwerking met de Showshakers ontwikkeld, en worden via de Mongozo website gedeeld.

 

Cocktailwedstrijd

Mongozo daagt liefhebbers uit om hun eigen creatieve cocktailrecepten in te sturen voor 20 mei naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De hoofdprijs is een check van € 250,00. Verder zijn er drie Mongozo verwenpakketten te winnen. De prijswinnaars worden uitgenodigd om op 22 mei naar de Mongozo biercocktail party te komen. Een VIP kaart met gratis cocktails en lekkere hapjes wachten op de winnaars. Deelnemers mogen maximaal 1 inzending per persoon insturen. De jury zal bestaan uit een afvaardiging van de organiserende partijen t.w. Mongozo, Showshakers en El Niño.

 

Week van het Nederlandse Bier

Het Mongozo biercocktailevenement vindt plaats tijdens de Week van het Nederlandse Bier, die duurt van 15 t/m 25 mei. Een week waarin alle partijen in de biersector samenwerken om de Nederlandse bierconsument te trakteren op allerhande bierige activiteiten. Mongozo is ook te vinden op het ‘Smaak zit tussen je oren’ festival in Venray [link: https://www.smaakzittussenjeoren.nl/] en op het Nederlandse Bierproeffestival in de Grote Kerk in Den Haag. [link: https://www.weekvanhetnederlandsebier.nl/]