Boeken algemeen
Promotiecampagne kinderassortiment

Nieuwe uitstraling en receptuur voor Havana Club Añejo Speciaal

Havana Club benadrukt zijn Cubaanse roots en liefde voor kwaliteit met de introductie van een nieuwe uitstraling en receptuur voor de Havana Club Añejo Especial.

 

Het nieuwe recept, ontwikkeld door ‘Maestro Ronero’ Asbel Morales, is gebaseerd op een unieke blend van oude rumsoorten. Dit resulteert in een rum met een rijk aroma en smaakprofiel met tonen van vanille en karamel en onderliggende hints van tabak, kaneel en sinaasappelschil. De rum bevat 40% alcohol, waarbij alle smaken tot hun recht komen zonder afbreuk te doen aan het toegankelijke smaakprofiel en een zachte afdronk.

 

Ook het uit het schap knallende ontwerp van de fles ademt in alles de topkwaliteit en afkomst van de Havana Club Añejo Especial. Nieuwe elementen van het ontwerp zijn de handgeschreven tekst en eikenstructuur op het etiket, die Havana Club’s kernwaarden authenticiteit, kwaliteit en traditie benadrukken.

 

“De nieuwe Havana Club Añejo Especial heeft een onderscheidend smaakprofiel dankzij het unieke productieproces dat we gebruiken”, zegt Don Asbel Morales. “Dit maakt het een ideale basis voor Cubaanse cocktails, in het bijzonder voor de Cuba Libre.”

 

Nick Blacknell, International Marketing Director van Havana Club International: “Dankzij het nieuwe recept en kwalitatieve uitstraling weten we zeker dat Havana Club Añejo Especial in de smaak valt bij consumenten die een toegankelijke drank zoeken, maar ook authenticiteit en hoge kwaliteit belangrijk vinden.”

 

De nieuwe Havana Club Añejo Especial is vanaf heden verkrijgbaar met een consumentenadviesprijs van €21,29.