Promotiecampagne kinderassortiment
Boeken algemeen

Maak kennis met ‘Hugo’

Hugo l’originale by ZADI. Dat klinkt niet alleen heel verleidelijk en Italiaans, het is het ook! Dit ultieme mooiweer-drankje verovert komende zomer de harten van ons allemaal. Niemand zal de verleiding kunnen weerstaan. En dat hoeft gelukkig ook niet: Hugo l’originale is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. Dat wordt lekker zorgeloos genieten deze zomer.

 

De Hugo-cocktail komt oorspronkelijk uit Bolzano en is een van de meest geliefde wijncocktails uit Noord-Italië. De zoete smaak van vlierbloesemsiroop en mousserende wijn in combinatie met de frisse munt en citroen, vormen samen een sprankelend zomeraperitief. Gemak dient de mens; daarom zijn de ingredienti van de Hugo-cocktail door ZADI gebotteld in een chique witte fles en gedoopt tot Hugo l’originale. Ontkurken en schenken maar! Zo hoeven je gasten niet meer op hun zomerdrankje te wachten.

 


l’Originale


Stefan ZAnotti werkte als wijnmaker bij een beroemde wijngaard en was eigenaar van een bar. Thomas DIvina was barman in die bar en mixte al jaren de Hugo-cocktail. Samen kwamen zij op het lumineuze idee om de Hugo-cocktail als pre-mix op de markt te brengen, zodat de smaak en de kwaliteit van de cocktail altijd constant zijn. Zowel thuis als in de horeca kun je genieten van deze heerlijke mix. Zanotti en Divina blijken nu ware trendsetters en hebben met hun Hugo l’originale een gat in de markt gevonden. Sinds de introductie zijn er door verschillende merken Hugo-cocktails als pre-mix uitgebracht. Hugo l’originale by ZADI, geproduceerd en gebotteld in Bolzano, is de allereerste en enige èchte Hugo in Nederland.

Dirk Vanhorenbeeck, Vinoloog van het Jaar 2013 en 2014, kiest voor Hugo l’originale by ZADI: “De Hugo van ZADI is de originele en wat mij betreft de lekkerste. De wijnmakers hebben gekozen voor hoogwaardige ingrediënten zoals spumante. Dat verschil proef je!”

 

100% natuurlijk


Hugo l’originale wordt gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. Op het etiket vind je daardoor geen E-nummers in de vorm van conserveringsmiddelen en kunstmatige smaak- en kleurstoffen. Voor de productie van Hugo l’originale worden enkel hoogwaardige ingrediënten gebruikt. Zo wordt de Hugo l’orginale by ZADI in tegenstelling tot veel andere Hugo pre-mixen gemaakt met spumante. Spumante heeft een langer blijvende en verfijndere bubbel dan frizzante en is het paradepaardje onder de mousserende wijnen. De beste druiven van de oogst worden in veel gevallen dan ook gebruikt voor een spumante. De champagnekurk met muselet op de fles benadrukt de topkwaliteit van Hugo l’originale.

 

De Hugo-etiquette


Hugo l’orginale is een prodotto Italiano en laat zich dus graag uitspreken als yoe•go. Zodra je de kurk laat knallen, valt er iets te vieren: het leven. Liefde. Vriendschap. Zomer. Mooie momenten. Hugo l’originale is een graag geziene gast op het (dak)terras met ijsblokjes en een blaadje munt. Maar hij past ook perfect bij risotto of een lichte, frisse pasta(salade). Of serveer hem als verfrissende spoom met een bolletje citroensorbetijs. Salute!

Wil jij Hugo l’originale thuis of op het terras? Kijk op www.zomerdrankje.nl voor de verkooppunten. Is Hugo l’originale jouw zomer ‘crush’? Word vrienden op Facebook (je moet hem helaas wel delen met andere fans).