Boeken algemeen
Promotiecampagne kinderassortiment

Parfum-citroen wordt gebruikt in Limoncello

Bello Limoncello is het pronk-likeurtje van reclamebureau Natwerk. En sinds afgelopen week hebben ze een fonkel-frisse variant: Bello Bergamotcello. Gemaakt van de eigenaardige en duurdere Bergamot citroen. De vrucht welke door zijn merkwaardige aroma tot voor kort meestal alleen gebruikt werd in thee of parfum, weten de likeur-makers van Natwerk nu te verwerken tot een wel erg aangename Limoncello.

 

Bello Bergamotcello is voorlopig eenmalig, maar heeft al wel de aandacht gewekt van topchef Jaimie van Heije, die de flesjes gaat schenken in zijn restaurant. "Ik was gewoon op zoek naar een exclusievere Limoncello dan de gebruikelijke Limoncello's. Dus nu heb ik als enige restaurant Bello Bergamotcello op de kaart staan..."

 

Vrijdag 7 februari werd het drankje daarom officieel in zijn restaurant geproefd door fijnproevers, kenners en pers. Speciaal voor de lancering heeft de barman uit het restaurant van Jaimie er ook nog een cocktail van geschud, welke (door groot enthousiasme van de genodigden) nu ook op de kaart staat.