Promotiecampagne kinderassortiment
Boeken algemeen

De Schone Lei viert herfstseizoen met uitgebreide theeproeverij

 

Het Rotterdamse herfstseizoen is weer aangebroken. Perfecte omstandigheden voor een lange boswandeling, afsluitend met een lekkere kop thee. Bij De Schone Lei ben je hiervoor aan het juiste adres! Je kunt hier vanaf deze week genieten van eenuitgebreide theeproeverij. Voor deze ‘teatasting’ is De Schone Lei een unieke samenwerking aangegaan met gerenommeerd theehuis Betjeman&Barton én de verleidelijkste koekjeswinkel van Rotterdam:Koekela. Een originele manier om met vrienden of familie te genieten van verschillende soorten thee en zoete lekkernijen!

 

Theeleuten & snoepen

Theehuis Betjeman&Barton levert de Schone Lei een selectie van hun mooiste melanges. Dit authentieke theehuis bestaat al bijna 100 jaar en heeft de juiste balans gevonden tussen de pure, gedistingeerde Engelse opvatting en de avontuurlijke Franse smaak die altijd op zoek is naar nieuwe smaaksensaties. Het is mogelijk om de teatasting te combineren met een koekblikje vol met heerlijke zoetigheden van Koekela. Deze trendy patisserie staat bekend om de overheerlijke home-made lekkernijen is al jaren een begrip onder veel Rotterdammers. Een gouden combinatie met de theespecialiteiten van Betjeman&Barton!

 

Uniek uitzicht

De Schone Lei is gelegen in de natuurlijke omgeving van het Kralingse Bos. Aan de oevers van de plas is dit stadse stukje groen gedurende het hele jaar een trekpleister voor inwoners uit Rotterdam en omstreken. De horecagelegenheid heeft een uniek sightseeing-gehalte, want zowel vanaf het terras als vanuit de brasserie heb je een ongeëvenaard uitzicht op de skyline van de Maasstad.