Promotiecampagne kinderassortiment
Boeken algemeen

Celestial Seasonings brengt twee nieuwe smaken uit

Handgeplukte kruiden uit de Rocky Mountains in katoenen zakjes, daar begon het mee. Een paar enthousiaste jonge ondernemers had als missie om mensen te helpen om gezonder te leven met hun kruidenthee. Inmiddels maakt Celestial Seasonings al veertig jaar lang puur natuurlijke thee met unieke, krachtige smaken. Thee die van ieder moment iets speciaals maakt, of je nu wegdommelt met een kop Sleepytime of heel gezond bezig bent met groene thee. De twee nieuwste smaken die aan het assortiment worden toegevoegd zijn de geurige Sleepytime Peach en de frisse Honey Lemon Ginseng, boordevol anti-oxidanten. Een beetje warm geluk in een kopje…

 

Slapen is nog lekkerder als je een kopje Celestial Seasonings Sleepytime drinkt voor je onder de wol kruipt. Het enige dat nog slapeloosheid zou kunnen veroorzaken is het niet kunnen kiezen uit alle smaken die er van Sleepytime Tea zijn. En vanaf nu is het assortiment van deze slaapverwekkende kruidentheeën weer iets verder uitgebreid met Sleepytime Peach. De vertrouwde blend van kamille, spearmint, lemongrass met het fruitige aroma en smaak van rijpe perziken. Deze cafeïnevrije thee zorgt ervoor dat de hectiek van de dag naar de achtergrond verdwijnt en dat je slaapt als een roos.

 

Groene energie


Groene thee staat bekend om de boost van anti-oxidanten die het bevat. Ieder kopje dat je drinkt, draagt een beetje bij aan je gezondheid. De nieuwste groene thee in het Celestial Seasonings assortiment is Honey Lemon Ginseng Green Tea. Een frisse groene thee met een snufje zoete bijenhoning en de energieke kick van ginseng en cafeïne. De groene theeblaadjes zijn gemengd met de delicate Bai Mu Dan witte thee, één van de meest zeldzame en jonge theesoorten. De combinatie geeft deze thee een zachte, soepele smaak die je bijna zou doen vergeten hoe goed het voor je is.

 

Theemomentje


Celestial Seasonings maakt met passie de mooiste tea blends voor de fijnste momenten. Geen alledaagse smaken, maar gloeiende kopjes verwennerij waar je echt even een momentje voor maakt. Thee in een lieflijke verpakking die je drinkt omdat je een beetje warmte nodig hebt, om te relaxen, om lekker te slapen of om juist een energieboost te krijgen.

 

Dromen van thee


In 1969 ontdekken de dan negentienjarige Mo Siegel en zijn vriend Wyck Hay dat de bossen rondom Boulder in Colorado vol staan met verse kruiden. Samen met vrienden en echtgenotes plukken ze de kruiden en maken een partij van hun allereerste kruidentheemelange, verpakt in handgenaaide katoenen zakjes. Vanuit een oude schuur breiden ze hun merk verder uit. Langzaam maar zeker begint de droom van een eigen theemerk vorm aan te nemen. Als de smaak Red Zinger Herb geïntroduceerd wordt en een enorm succes blijkt, is het bedrijf een feit. Nu, 43 jaar verder, is er een heleboel veranderd bij Celestial Seasonings. Inmiddels bestaan er negentig verschillende theesmaken en worden er jaarlijks 1,6 miljard kopjes Celestial thee gedronken. Maar de oorspronkelijke missie van het bedrijf is altijd hetzelfde gebleven: thee maken die superieur is van kwaliteit en die het leven van mensen een beetje gezonder en gelukkiger maakt.

 

Algemene informatie

 

Celestial Seasonings maakt natuurlijke thee die goed voor mensen en voor de wereld is. Zaken doen op een manier die mens- en planeetvriendelijk zijn, vormt de filosofie die het hart is van Celestial Seasonings. En zo is het al vanaf het allereerste zakje thee. Thee van Celestial Seasonings is honderd procent natuurlijk en gezond. De ingrediënten zijn van de beste kwaliteit en er zijn geen kunstmatige middelen aan toegevoegd. Bovendien zijn de kruiden, vruchten en specerijen die gebruikt worden afkomstig uit duurzame landbouw en verpakt in ecologisch verantwoord verpakkingsmateriaal.