Promotiecampagne kinderassortiment
Boeken algemeen

Virginie T., mijn champagne is als parfum

Grootgebracht in een wereldberoemde champagnefamilie besloot Virginie Taittinger in 2008 om zelf een champagne op de markt te brengen. Jarenlang had ze het productieproces gevolgd en was ze ervan overtuigd geraakt dat naast de grote en gerenommeerde merken er ook meer en meer vraag is naar referenties met eigenheid.


Ze werkte 21 jaar voor Champagne Taittinger. Dankzij haar vader Claude Taittinger leerde ze het champagnevak door en door kennen. Virginie Taittinger is een perfecte ambassadrice voor de champagne-wereld. Ze spreekt bevlogen en overtuigend en was niet voor niks twee jaar presentatrice op de Franse televisie. Maar ze wil meer en verkiest om haar kennis en expertise concreet inhoud en vorm te geven. Virginie Taittinger vergelijkt champagne graag met parfum: een mix van natuurproducten, expertise, geduld en zin voor evenwicht. Als zelfstandige, ondernemende vrouw laat ze in champagneland haar eigen stempel na via haar alter ego: Virginie T.


Virginie verkoopt haar champagne exclusief online die dan thuis binnen de 48 uur gratis geleverd wordt.

 

"Champagne blijft een duur product en daarom wou ik de dure distributiekosten uitschakelen,” aldus Virginie Taittinger. Via proeverijen laat ze haar klanten kennismaken met haar champagne die ze zelf samenstelt met 70 procent pinot noir en pinot meunier en 30 procent chardonnay. Ongeveer 20 procent is oudere 'vin de réserve' die aan de champagne zijn body geeft. "Mijn champagne heeft fijne bubbels omdat ik deze één jaar langer laat rijpen. Met aroma’s van gedroogd fruit en bloesems en een minerale toets is het een champagne die zowel als aperitief als bij een maaltijd kan gedronken worden,” aldus Virginie Taittinger die reeds twaalf jaar in Brussel woont en zich inmiddels ook in de lokale gemeentepolitiek engageerde. In oktober van vorig jaar werd ze als gemeenteraadslid verkozen.

www.virginie-t.com


Ontdekkingsaanbod, prijs per fles : € 26,90. Enkel online te bestellen.