Boeken algemeen
Promotiecampagne kinderassortiment

Zeg maar dag tegen traditionele grafische kaarten

Het is algemeen bekend dat men de computer moet open maken en er een extra grafische kaart in moet stoppen als men er meerdere monitoren op wilt aansluiten. Sandberg heeft dit veranderd. USB 3.0 standaard heeft zoveel capaciteit dat het nu mogelijk is een externe grafische kaart te maken die eenvoudigweg van de USB 3.0 connector gebruik maakt en vervolgens een heel mooi uitgangssignaal op een HDMI- of VGA-monitor in Full HD kwaliteit 1080p kan weergeven.


Erling Hoff Petersen, hoofd Verkoop van Sandberg A/S, legt uit: "Het is voor ons heel belangrijk producten te maken die resultaten opleveren waarmee consumenten tevreden zijn. Met de vorige USB-standaarden was dit gewoon niet mogelijk. De technologie is nu op een punt aangekomen waar een externe grafische kaart van goede kwaliteit op het niveau van een vergelijkbare interne grafische kaart kan presteren."

Hij vervolgt: "Ik kan net zo goed meteen zeggen dat beide oplossingen van Sandberg niet de goedkoopste op de markt zijn. Dit is omdat we ze met een Amerikaanse chipset van DisplayLink hebben gemaakt, die absoluut een verbluffende prestatie levert. We hebben verschillende Chinese chipsets getest, maar krijgen het niet voor elkaar ze op hetzelfde niveau te laten presteren dat u van een product van Sandberg zou verwachten."

Dus als u een USB 3.0 poort op uw computer hebt en een extra monitor erop wilt aansluiten dan moet u voor een Sandberg-adapter kiezen - als de prijzen u tenminste niet afschrikken. Adviesprijs incl. BTW: 69,99 €


Sandberg kan u naar de dichtstbijzijnde dealer verwijzen www.sandberg.it