Promotiecampagne kinderassortiment
Boeken algemeen

Krachtige auto-oplader voor mobiele apparaten

We zijn allemaal bekend met de verschillende soorten "pluggen" die in een sigarettenaansteker in de auto kunnen worden gestoken. Vervolgens zijn er één of twee usb-uitgangen die gebruikt kunnen worden om een mobiele telefoon of ander apparaat op te laden. De beste hiervan kunnen ook een tablet opladen.Sandberg komt nu met een usb-oplader voor gebruik in de auto die bijna te veel van het goede is. Hij heeft een kabel, zodat hij in het midden van de auto kan worden geplaatst en heeft maar liefst 5 usb-poorten. Met vader en moeder voor in de auto en drie kinderen achterin, kan het hele gezin hun mobiele telefoon tegelijk opladen.

Hij is sterk genoeg om tablets , zoals iPads, tegelijkertijd op te laden.

Voor productmanager Anders Partida Petersen heeft dit een aantal vragen opgeroepen:

Heeft iemand dit eigenlijk wel nodig?

 "Veel mensen eigenlijk wel, denk ik. Ik heb zelf twee kinderen en een ReachAll in de auto. Het is al meerdere keren voorgekomen dat alle vijf laadpoorten in gebruik waren, zelfs als we maar met z'n vieren in de auto zaten."

Oké, maar laadt u uw apparaten dan niet thuis op?

 "Nee, is mijn ervaring. Je loopt met je mobiele telefoon in je zak rond of je zit op de bank en speelt op je iPad. Dan moet je plotseling weg. Het is dus heel fijn om onderweg te kunnen opladen."

Wordt het geen warboel als hij midden in de auto staat?

 "Ik vind dat het de verkeersveiligheid eigenlijk heeft verbeterd. Voorheen moest ik tijdens het rijden de oplaadkabels van de kinderen in de sigarettenaansteker steken en er weer uithalen. Nu kunnen ze dat zelf doen. Ik ben ook blij dat het snoer naar mijn eigen mobiele telefoon achter de voorstoel loopt in plaats van dat het over het instrumentenpaneel hangt en bij de versnellingspook".

ReachAll, dat toevallig ook in vrachtwagens met 24V-voeding werkt, ligt nu al in de winkels. Zoek de dichtst bijzijnde winkel of shop online op Sandbergs website www.sandberg.it.