Boeken algemeen
Promotiecampagne kinderassortiment

Houd je vakantiegevoel vast met de wereldkuren van THERME® Skincare

Gelukwetenschappers roepen het al jaren; de beste manier om optimaal van je vakantie te genieten is een 3-stappen plan. Het genieten begint namelijk al ver voordat je op reis gaat. Dat is stap 1. Zodra je geboekt hebt begin je al met genieten van het vooruitzicht van je vakantie en maak je leuke plannen. Stap 2 is de daadwerkelijke datum waarop je alles kunt los laten en je je mag overgeven aan het ultieme vakantiegevoel. Stap 3 is er voor zorgen dat wanneer je terug komt je nog zo lang mogelijk nageniet en de mooie herinneringen blijft koesteren. De 14 wereldkuren van THERME® Skincare komen daar goed bij van pas. Die brengen je in no-time terug naar prachtige plekken en helpen je dat heerlijke vakantiegevoel vasthouden. Ben je niet op vakantie geweest? Dan kan je een vakantiegevoel creëren met deze heerlijke wereldkuren!

 

Ogen dicht en genieten..

THERME® Skincare maakt dat je vakantieherinneringen langer blijven leven! Sluit je ogen en laat je meevoeren naar de Afrikaanse Savanne, een Balinese spa of naar de ontspanning van een Hawaiiaanse massage. Visualiseer en maak een reis over de hele wereld met  de weldadige wellnessproducten van THERME® Skincare.  Geniet met THERME® Skincare van alle de beautygeheimen van de wereld. Ervaar de beautyrituelen van alle continenten in eigen badkamer. Van Azië (Zen White Lotus, Japanese Sento, Bali Flower, Thai Jasmine) tot Amerika (Lomi Lomi) en van Afrika (African Spa) tot Noord Europa (Finn Sauna). Met de THERME® Skincare wereldkuren heb je de wereld binnen handbereik.

 

Gelukkig door geur

Geuren associëren direct met emoties. Een geur werpt je terug in de tijd en associeert met bepaalde gebeurtenissen. Ons reukorgaan bezit duizenden receptoren die geursignalen doorgeven aan de hersenen. Een gemiddeld mens onderscheidt zo’n tienduizend geuren. En elke geur heeft een andere functie. Zo geven vanille geuren een gevoel van geborgenheid, helpen citrus geuren het geluksgevoel vergroten, bloemengeuren kalmeren en oriëntaalse/houtachtige geuren je zekerder te voelen. Met de wereldkuren van THERME® Skincare kan je je eigen geurgeluk creëren.

 

Gebruikerstip

Volg voor optimale verzorging het 3 stappen plan van THERME®. THERME® adviseert om eerste te scrubben met een heerlijke body- of showerscrub, dan te reinigen in bad of onder de douche en daarna te verzorgen met één van de THERME® Body verzorgingsproducten.