Boeken algemeen
Promotiecampagne kinderassortiment

Met Bio-Oil ben je het hele jaar - ook in de zomer - in controle

Nu de hittegolf een feit is en je huid gewend is aan de zon is het slim om je mooie bruine teint goed te blijven verzorgen. Aftercare dus. En dat betekent veel water drinken en je huid de juiste voeding geven. De huid wordt met dit zomerse weer immers niet alleen blootgesteld aan schadelijke UVA en UVB stralen maar ook aan strandzand, zeewater, zwembad chloor, irriterende transpiratie et cetera.

 

Beautyproduct Bio-Oil is niet alleen geschikt bij zon-schade maar verbetert de elasticiteit en voedt de huid waar nodig. De olie bezit alle eigenschappen waarmee de huid in balans blijft, voor en nà een zonnebad. Want een goed verzorgde teint geeft niet alleen je huid maar ook je uitstraling meer glans.

 

Over Bio-Oil

 

Bio-Oil heeft 126 huidverzorgingsprijzen gewonnen en is sinds haar globale lancering in 2002 uitgegroeid tot het bestverkopende product in 14 landen voor de behandeling van littekens en huidstriemen. Het huidverzorgingsproduct voldoet aan verschillende veiligheidsvoorschriften volgens de Reguleringen van het Europees Parlement en de Raad van Cosmetische Producten. Bio-Oil is daarbij lid van Beauty Without Cruelty International.

 

Prijzen:

 

Bio-Oil wordt verkocht via de drogist en apotheek.

Bio-Oil 60ml - € 12,15

Bio-Oil 125ml - € 20,29