Boeken algemeen
Promotiecampagne kinderassortiment

Therme® 5 dagen Anti-Transpirant Behandelspray

Zonder zorgen in je nieuwe outfit op je favoriete festival of vakantiebestemming verschijnen? Geen probleem met de anti-transpirant producten van Therme® Skincare! Zo ben je met de Therme® 5 dagen Anti-Transpirant Behandelspray dagenlang verlost van kwalijke transpiratie en daarbij horende vervelende luchtjes. De spray werkt zelfs bij vervelende zweetvoeten! Kortom; even sprayen en je voelt je okselfris. Beter nieuws kan Therme® Skincare je deze zomer niet brengen…


Hoe werkt het?


De unieke formule van Therme® 5 dagen Anti-Transpirant Behandelspray pakt de bacteriën die transpiratiegeur veroorzaken langdurig aan zonder de zweetporiën af te sluiten. De formule houdt de okselhuid (afhankelijk van het huidtype) tot en met 5 dagen droog en fris.


Hoe gebruik je het?


Door de spray ‘s-avonds voor het slapen gaan 3 tot 4 keer op een schone huid te sprayen trekt de formule in terwijl je slaapt. De dagen daarop kan je jezelf gewoon douchen en wassen. Dit heeft geen invloed op de werking van de werkstoffen. Als de spray na 5 dagen is uitgewerkt herhaal je de behandeling et voilà; je bent opnieuw gegarandeerd van okselfrisse uitjes.

 

Het unieke ‘Sensitive System’


Therme® Skincare heeft naast de 5 dagen behandelspray meer Anti-Transpirant producten, die allemaal werken volgens het unieke ‘Sensitive System’ met 3-voudige werking:

  1. Werkt voornamelijk in op bacteriën die de transpiratiegeur veroorzaken. De overige huidflora wordt niet aangetast, waardoor irritaties van de okselhuid vermeden worden.
  2. De anti-transpirant werking van Therme® vermindert op een natuurlijke wijze vochtvorming waardoor de huid langdurige fris en droog aanvoelt.
  3. De subtiele geurbeleving is fris en harmonieert altijd met het persoonlijke parfum.


Effectieve werking voor elk huidtype


De Therme Anti-Transparanten zijn bijzonder geschikt voor de zeer gevoelige huid en effectief bij zowel een overmatige transpiratie als transpiratiegeur. Aangezien elk huidtype haar eigen gevoeligheid kent, biedt Therme een compleet assortiment dat voor elk transpiratieprobleem een effectieve oplossing biedt. Hierbij is er een ruime keuze uit anti-transpirants in de vorm van rollers, sprays (zonder drijfgas), een crème of Clear Gel. De rollers en sprays zijn nu tevens verkrijgbaar in de populaire wereldkuur Zen White Lotus. Kijk voor het complete assortiment op www. therme.nl.


Waarom zweten we?


Waarom we onder normale omstandigheden zweten is simpel te verklaren; als we het niet zouden doen koelt ons bloed niet goed af en dat heeft een negatief effect op met name de hersenen. Zweten doen we dus om onze lichaamstemperatuur op peil te houden en te kunnen functioneren. Een mens bezit 2 tot 5 miljoen zweetklieren die 600 tot 900 ml vocht per dag afscheiden, ook als nauwelijks wordt bewogen! Naar schatting heeft 1 op de 100 Nederlanders last heeft van ongewenst zweet door onder meer medicijngebruik, overgewicht en stress.