Boeken algemeen
Promotiecampagne kinderassortiment

Repeat Cashmere opent flagship store in Den Haag

Fashion label Repeat Cashmere breidt uit in Nederland! Na een eigen winkel in Amsterdam, Utrecht en Rotterdam kan nu ook Den Haag aan het lijstje worden toegevoegd. De gloednieuwe winkel, gesitueerd op de Denneweg in Den Haag, opende haar deuren op 12 juli. Alle Haagse cashmere lovers zijn van harte welkom om de gloednieuwe winkel te bezoeken. De tachtigvierkante meter tellende winkel verkoopt de volledige collectie van Repeat Cashmere. Daarnaast zullen er ook items van de collectie van Dtlm worden verkocht.

 

The Repeat Group en retail ondernemer Mike van Hoek hebben voor het Haagse project de handen ineen geslagen; na twee maanden is een oud winkelpandvolledig getransformeerd tot de uiteindelijke Repeat Cashmere flagship store. De vaste Repeat Store architect heeft ervoor gezorgd dat ook op de Denneweg het vaste interieur en de gehele shopbeleving bij Repeat Cashmere is doorgevoerd.

 

Naast de expansie in Nederland, groeit Repeat Cashmere ook door in het buitenland. In juli 2013 staan nog een flagship store in Hannover (Duitsland) en een eigen winkel in Antwerpen op de planning. Met deze toevoeging telt Repeat Cashmere in totaal 11 flagship stores gelegen in Duitsland, België, Zwitserland en Nederland.

www.repeatcashmere.com